Închide meniul

Bogdan Mitrea, eroul lui U Cluj în meciul cu FCSB: „E a treia oară când le dau gol. Mă bucur de fiecare dată”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 octombrie 2023, 23:18

Reclamă
Bogdan Mitrea, eroul lui U Cluj în meciul cu FCSB: „E a treia oară când le dau gol. Mă bucur de fiecare dată

Bogdan Mitrea, eroul lui U Cluj în meciul cu FCSB

Bogdan Mitrea, în FCSB - U Cluj 2-2 / Hepta

Bogdan Mitrea, eroul lui U Cluj în meciul cu FCSB, a spus că este a treia oară când marchează contra roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Mitrea a înscris cu o lovitură de cap în minutul 88 şi le-a adus clujenilor un punct în deplasarea din Bucureşti. FCSB – U Cluj s-a încheiat 2-2 după golul lui Mitrea.

Bogdan Mitrea, eroul lui U Cluj în meciul cu FCSB: „E a treia oară când le dau gol. Mă bucur de fiecare dată”

E a treia oară când dau gol împotriva lor. Mă bucur de fiecare dată. E o mică revanşă.

Sunt de acord cu Nistor (n.r.: că Neluţu Sabău i-a unit pe cei de la U Cluj), e omul care a reuşit să ne dea o direcţie. Un joc frumos ochiului şi să ne simţim puternici pe teren.

Le-am pus destule probleme FCSB-ului, puţin mai atenţi puteam să revenim (n.r.: să câştige). Ne simţim puternici.

Reclamă

Cu siguranţă dacă marcau acolo era mult mai dificil. Am riscat în a doua repriză deşi nu ne-am aruncat de la început.

Suntem bucuroşi că am egalat, nu mai contează.

Mulţumiţi nu o să fim până nu e gata campionatul. Nu e relevant acum clasamentul. Clar nu ne convine când vedem locul 10, 9, dar în primăvară o să fie altceva”, a declarat Bogdan Mitrea pentru digisport.ro după FCSB – U Cluj 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – U Cluj 2-2. Bogdan Mitrea a marcat în minutul 88 şi le-a adus un punct clujenilor! Lovitură de teatru pe Arena Naţională

FCSB – U Cluj 2-2. Partida din etapa a 11-a din Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. Roş-albaştrii lui Elias Charalambous ţinteau a treia victorie consecutivă, din toate competiţiile.

FCSB a condus cu 1-0 şi 2-1, dar nu a reuşit să câştige. În minutul 88 al meciului, fundaşul Bogdan Mitrea le-a adus un punct clujenilor, marcând cu o lovitură de cap, după un corner.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, D. Olaru – Al. Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad, V. Crețu, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Lixandru, C. Ganea, Djokovic

U Cluj: Gorcea – Peteleu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu – Bic, Grobry, Nistor, Chipciu – Popadiuc, F. Ilie

Rezerve: Iliev, Oancea, Fossati, Miron, D. Popa, V. Gheorghe, Silagi, I. Filip, Hofman

FCSB a ratat a treia victorie consecutivă în toate competiţiile

FCSB venea după succesul înregistrat cu FC Bihor, în grupele Cupei României. Roş-albaştrii au câştigat duelul de la Oradea cu scorul de 2-0, după golurile marcate de David Miculescu şi Siyanbonga Ngezana.

Reclamă

În campionat, FCSB a învins-o în ultima etapă pe Sepsi. Vicecampioana a obţinut un succes categoric, cu 5-2, golurile roş-albaştrilor fiind marcate de Adrian Şut, Darius Olaru, Florinel Coman, Octavian Popescu şi Damjan Djokovic.

De cealaltă parte, U Cluj a obţinut şi ea un succes în ultimul meci. „Şepcile roşii” au câştigat cu 3-1 duelul cu CSA Steaua, din Cupa României. În campionat, clujenii au remizat în ultima etapă, cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

U Cluj ocupa, înainte de meci, locul 11 în Liga 1, cu 11 puncte acumulate după zece meciuri disputate.

În sezonul trecut, FCSB nu a câştigat niciun meci contra celor de la U Cluj. Partida tur, de la Bucureşti, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar returul a fost câştigat de clujeni cu 2-1, după golurile lui Thiam şi Filip.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și