Închide meniul
NEWS ALERT

Neluţu Varga l-a sunat pe Mirel Rădoi după miezul nopţii. Fostul selecţioner i-a răspuns pe loc. Ce se întâmplă cu postul lui Dan Petrescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2022, 11:49

Neluţu Varga l-a sunat pe Mirel Rădoi după miezul nopţii. Fostul selecţioner i-a răspuns pe loc. Ce se întâmplă cu postul lui Dan Petrescu

Mirel Rădoi este aproape de a semna cu Universitatea Craiova

Mirel Rădoi este dorit la Universitatea Craiova / Profimedia

Neluţu Vaga l-a sunat pe Mirel Rădoi după ce CFR Cluj a fost eliminată de Pyunik în turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Patronul campioanei României i-a propus fostului selecţioner să îl înlocuiască pe Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul ardelenilor nu a putut trece peste umilinţa suferită de echipa lui şi şi-a dorit să schimbe antrenorul chiar înaintea meciului cu Rapid, din prima etapă a Superligii. Nu l-a speriat nici măcar clauza de reziliere de 400.000 de euro pe care o are „Bursucul” în contract.

Neluţu Vaga l-a sunat pe Mirel Rădoi după miezul nopţii

Potrivit fanatik.ro, Neluţu Varga şi Mirel Rădoi au purtat o primă discuţie în cursul nopţii. Fostul antrenor de la FCSB a declinat, pentru moment, propunerea primită de la deţinătoarea ultimelor cinci titluri. Mirel nu este dispus să ia o echipă care are lotul deja stabilit şi care a început în acest mod sezonul european.

Patronul lui CFR Cluj nu renunţă la ideea de a schimba antrenorul şi va continua să poarte negocieri. Îşi doreşte să ajungă la un acord întâi cu Dan Petrescu şi să nu îi plătească integral clauza uriaşă.

”Va fi o presiune și mai mare. Tot timpul a fost presiune, dar fiind cel mai rușinos rezultat din cariera mea, e normal să fie presiune. Nicio echipă mai slab cotată nu m-a eliminat vreodată.

Reclamă

Ce întrebare e asta (n.red. dacă va mai avea susținerea conducerii)? Trebuie să îi întrebați pe cei de la conducere. Prietenia este când merge bine, când nu este bine, antrenorul plătește. Puteți să îi întrebați pe cei de la conducere.

În seara asta sau mâine nu ar fi bine să se ia decizii. Ar fi mai bine în liniște, așa cum putem. Trebuie să vedem ce facem sâmbătă, începe campionatul și va fi foarte greu. Dacă era o victorie, o calificare, altfel stăteau lucrurile”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Dumitru Dragomir l-a propus pe Ionuţ Chirilă la CFR Cluj

Dumitru Dragomir a venit cu o propunere demnă de Radio Erevan pentru înlocuirea lui Dan Petrescu, după ce CFR Cluj a fost eliminată de armenii de la Pyunik din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Fostul şef al LPF crede că Neluţu Varga ar trebui să îl aducă la campioana României pe Ionuţ Chirilă.

Reclamă 4 / 0/3

„Mitică” Dragomir a avut o primă reacţie după umilinţa trăită de CFR Cluj chiar în Gruia. Acesta a oferit o variantă uluitoare pentru postul de antrenor al echipei care a câştigat ultimele cinci titluri în România.

Ionuț Chirilă e un exemplu, când a făcut performanță și a scos fotbaliști, l-au eliminat. Aceasta este România. De ce să nu fie Ionuț Chirilă un înlocuitor lui Dan Petrescu? Să încerce și Chirilă, de ce să nu încerce?„, a spus Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Antrenorul de 56 de ani, care a stat ultima dată pe banca celor de la Academica Clinceni, a avut o reacţie imediată. I-a mulţumit „Oracolului din Bălceşti”.

Ce să comentez? Îi mulțumesc domnului Dragomir pentru cuvintele frumoase. Se știe că eu sunt blocat în fotbalul românesc, așa cum știe și dânsul foarte bine, dar nu poate să spună mai multe.

Are perfectă dreptate, totul se scufundă pentru că și la nivel administrativ sunt numiți oameni fără niciun criteriu de competență, are perfectă dreptate„, a spus Ionuț Chirilă.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și