Închide meniul

Neluțu Varga a anunțat noi plecări de la CFR Cluj. Andrei Burcă și Yuri Matias au părăsit clubul din Gruia

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2023, 23:03

Reclamă
Neluțu Varga a anunțat noi plecări de la CFR Cluj. Andrei Burcă și Yuri Matias au părăsit clubul din Gruia

Neluţu Varga cere public suspendarea lui Florinel Coman

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluțu Varga a anunțat noi plecări de la CFR Cluj. Patronul clubului din Gruia a vorbit despre transferurile lui Andrei Burcă și Yuri Matias.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj debutează în Liga 1 pe data de 15 iulie, împotriva nou-promovatei Poli Iași. „Feroviarii” joacă de la ora 21:30, pe teren propriu. Partida va putea fi urmărită în format live text, pe AS.ro. Meciul va reprezenta și debutul lui Andrea Mandorlini pe banca clujenilor.

Neluțu Varga a anunțat noi plecări de la CFR Cluj. Fosta campioană rămâne fără doi jucători importanți

Patronul formației, Neluțu Varga, a dezvăluit că echipa din Gruia a rămas fără doi jucători importanți. După Simone Scuffet, Andrei Burcă și Yuri Matias au părăsit și ei fosta campioană a României. Astfel, Andrea Mandorlini este nevoit să găsească noi variante pentru defensiva „feroviarilor”.

„Da, au fost semnate actele de transfer pentru cei doi jucători. Știu că au fost voci care au spus ca forțăm lucrurile, că nu am avea, de fapt, aceste oferte.

Iată ca sunt reale! A fost și Scufett, acum Yuri si Burcă. Și probabil vor mai pleca. Oricum, aducem jucători la fel de buni, dacă nu chiar mai valoroși”, a spus Neluțu Varga, potrivit digisport.ro.

Reclamă

În această vară, CFR Cluj a renunțat, până în momentul de față, la 5 jucători. Boateng a plecat la Jeonbuk pentru două milioane de euro, Braun la Rapid pentru 250.000 de euro, Scuffet la Cagliari pentru un milion de euro, Yuri la Neftci Baku pentru 400.000 de euro, iar Burcă la Al Akhdoud pentru un milion de euro.

CFR Cluj, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor

Isaac Cofie a rămas liber de contract în această vară, după despărţirea de Sivasspor, formaţie din Turcia. Contul de Twitter Romanian Football notează faptul că mijlocaşul se află în vizorul celor de la CFR Cluj.

Isaac Cofie este un mijlocaş ganez de 31 de ani, care a bifat în total 119 prezenţe în Serie A. De-a lungul carierei, acesta a evoluat pentru formaţii precum Genoa, Torino, Sassuolo sau Chievo. În ultimele patru sezoane, Cofie a jucat pentru Sivasspor, contractul expirându-i în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Recent, Neluţu Varga declara că doi jucători sunt aproape să semneze cu CFR Cluj, înainte de startul sezonului. Dintre aceştia, patronul clujenilor nu l-a menţionat pe Cofie, însă a dezvăluit că este vorba despre un jucător care are prezenţe şi în naţionala Ghanei.

„Din ce mi-au spus colegii de la club, suntem foarte aproape să transferăm un atacant, pe Luka Juricic, de la Pyunik, și un mijlocaș, un număr 6 din naționala Ghanei. Deocamdată nu vă pot spune numele lui”, a declarat Neluţu Varga, pentru sursa citată anterior.

În această vară, CFR Cluj a transferat şase jucători. Vasile Mogoş, Philip Otele, Cătălin Căbuz, Arlind Ajeti, Matija Boben şi Durel Avounou au semnat cu trupa din Gruia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și