Închide meniul

Neluțu Varga a atacat direct arbitrajul din Liga 1: „Lipsă de profesionalism! CFR, cea mai sacrificată de arbitri”

Alex Ioniță Publicat: 30 martie 2024, 20:51

Reclamă
Neluțu Varga a atacat direct arbitrajul din Liga 1: Lipsă de profesionalism! CFR, cea mai sacrificată de arbitri”

Neluțu Varga a atacat direct arbitrajul din Liga 1

Neluţu Varga, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj/ Hepta

Neluțu Varga a atacat direct arbitrajul din Liga 1. Patronul de la CFR Cluj s-a plâns de modul în care partidele echipei sale sunt tratate de „fluierași”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarația lui Varga vine în contextul în care echipa sa a mai făcut un pas greșit în lupta pentru titlu, după 1-1 cu Sepsi. Duelul de la Sf. Gheorghe a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Neluțu Varga a atacat direct arbitrajul din Liga 1

Patronul echipei din Gruia nu a dorit să intre în amănunte, dar a menționat faptul că arbitrajul de la toate partidele jucate de CFR au fost în defavoarea fostei campioane.

De asemenea, Neluțu Varga a spus că CFR Cluj s-ar fi bătut la titlu cu FCSB, în situația în care meciurile echipei erau arbitrate corect.

„Tot se apropie Paștele și pot să fac o metaforă și să spun că CFR Cluj a fost cea mai sacrificată echipă de către arbitri în acest sezon de Liga 1.

Reclamă

Suntem clar locul 1 într-un top nedorit al celor mai dezavantajate formații din România în acest sezon. Vă spun doar atât, fără să intru în amănunte, tot ce a fost la limită s-a dat în defavoarea CFR-ului. Nimic în favoarea CFR-ului.

Dacă primeam măcar jumătate din punctele care ne-au fost luate de către arbitri, eram în acest moment la bătaie cu FCSB pentru locul 1 fără niciun fel de problemă. Sunt greșeli din lipsă de valoare, din lipsă de profesionalism, lipsă de atenție, mai puțină concentrare”, a spus Neluțu Varga, citat de fanatik.ro.

Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Adrian Mutu, după ce CFR Cluj a rămas fără victorie în play-off

Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Adrian Mutu, după ce CFR Cluj a rămas fără victorie în play-off. Patronul clujenilor a transmis clar faptul că „Briliantul” nu va fi demis de pe banca formaţiei din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj ocupă locul patru în play-off, după două etape disputate. Clujenii au remizat în această rundă cu Sepsi, scor 1-1.

Neluţu Varga s-a declarat mulţumit de jocul echipei, din duelul cu Sepsi. Acesta a subliniat că Adrian Mutu se confruntă cu probleme de lot în Gruia, însă în ciuda acestui fapt, echipa şi-a creat numeroase ocazii.

„Eu sunt pozitiv în privința lui Adrian Mutu. Echipa a avut ocazii, mă mulțumește jocul echipei, având în vedere faptul că avem atâția accidentați. Nu am nimic să-i reproșez lui Adi Mutu. Își face treaba și va rămâne, nu pleacă! Dacă își realizează obiectivul, rămâne sigur. Rămâne și în această situație, dar în alte condiții. Discutăm la vară.

Nu am avut niciodată obiectiv titlul. Nu i-am pus acest obiectiv, dar se aștepta, pentru că mă cunoaște și știe că nu mă mulțumesc cu locul 2. Doar că la atâtea puncte diferență cât erau când a venit nu puteam să-i cer omului ceva ce se poate realiza foarte greu. Nu era corect. De aceea am spus minim locul 2 și Cupa României. Dar eu nu mi-am pierdut speranța nici pentru titlu. Muncim meci de meci și vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și