Închide meniul

Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Adrian Mutu la CFR Cluj! Anunţ de ultim moment

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 14:04

Reclamă
Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Adrian Mutu la CFR Cluj! Anunţ de ultim moment

Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Adrian Mutu la CFR Cluj

Adrian Mutu, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Adrian Mutu, după ce CFR Cluj a rămas fără victorie în play-off. Patronul clujenilor a transmis clar faptul că „Briliantul” nu va fi demis de pe banca formaţiei din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj ocupă locul patru în play-off, după două etape disputate. Clujenii au remizat în această rundă cu Sepsi, scor 1-1.

Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Adrian Mutu, după ce CFR Cluj a rămas fără victorie în play-off

Neluţu Varga s-a declarat mulţumit de jocul echipei, din duelul cu Sepsi. Acesta a subliniat că Adrian Mutu se confruntă cu probleme de lot în Gruia, însă în ciuda acestui fapt, echipa şi-a creat numeroase ocazii.

De asemenea, patronul lui CFR Cluj a declarat că nu se pune problema ca Adrian Mutu să plece din Gruia, mărturisind că dacă îşi va atinge obiectivul, acesta va rămâne cu siguranţă. Varga a mai dezvăluit că titlul nu a fost niciodată un obiectiv pentru Mutu.

„Eu sunt pozitiv în privința lui Adrian Mutu. Echipa a avut ocazii, mă mulțumește jocul echipei, având în vedere faptul că avem atâția accidentați. Nu am nimic să-i reproșez lui Adi Mutu. Își face treaba și va rămâne, nu pleacă! Dacă își realizează obiectivul, rămâne sigur. Rămâne și în această situație, dar în alte condiții. Discutăm la vară.

Reclamă

Nu am avut niciodată obiectiv titlul. Nu i-am pus acest obiectiv, dar se aștepta, pentru că mă cunoaște și știe că nu mă mulțumesc cu locul 2. Doar că la atâtea puncte diferență cât erau când a venit nu puteam să-i cer omului ceva ce se poate realiza foarte greu. Nu era corect. De aceea am spus minim locul 2 și Cupa României. Dar eu nu mi-am pierdut speranța nici pentru titlu. Muncim meci de meci și vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Ce a declarat Adrian Mutu, după Sepsi – CFR Cluj 1-1

Adrian Mutu a făcut dezvăluirea momentului după Sepsi – CFR Cluj 1-1. Tehnicianul fostei campioane a spus că nu se gândește la titlu, în actualul sezon de Liga 1.

„Eram concentrat în timpul meciului. Din păcate nu reușim să adunăm fructele după niște evoluții bune. Băieții au produs fotbal, însă nu am reușit să băgăm mingea în poartă, atunci când am avut ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

Supărarea e pe faptul că nu profităm de evoluțiile bune. Tabela vorbește până la urmă, noi trebuie să mergem înainte cu aceași atitudine, dar mult mai focusați și mai răi.

Păcat de băieți, păcat de toate ocaziile pe care le au. Nu am ce să le spun după un astfel de joc. Și ei vor să dea gol. Dacă nu se modifică scorul pe tabelă?

Eu nu am avut niciodată titlul în minte! Eu nu știu cine declară, ok, e în ADN-ul clubului. Este un an de reconstrucție. Eu știu la ce club sunt și ceea ce fac. Faptul că nu câștigăm meciurile este un lucru pe care trebuie să îl îmbunătățim.

Cupa este importantă! Mă bucur că nu s-a mai accidentat nimeni. A trebuit să îl folosim pe Mogoș azi, ghinioanele se țin de noi, după accidentarea de la antrenamente”, a spus Adrian Mutu, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și