Închide meniul

Neluţu Varga a dezvăluit ce antrenor vrea să aducă la CFR Cluj, dacă Dan Petrescu va pleca

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2023, 20:57

Neluţu Varga a dezvăluit ce antrenor vrea să aducă la CFR Cluj, dacă Dan Petrescu va pleca

Neluțu Varga l-a făcut praf pe Gigi Becali, după declarațiile despre Istvan Kovacs

Neluţu Varga, la un meci al lui CFR Cluj / Hepta

Neluţu Varga a dezvăluit ce antrenor vrea să aducă la CFR Cluj, în cazul în care Dan Petrescu va pleca. Patronul din Gruia a dezvăluit că nu va renunţa la clauza stipulată în contractul „Bursucului”, însă în cazul în care o altă echipă o va plăti, are variante de rezerve pentru postul de tehnician din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu mai are un an de contract cu CFR Cluj, fiind la al patrulea mandat pe banca trupei din Ardeal.

Neluţu Varga a dezvăluit ce antrenor vrea să aducă la CFR Cluj, dacă Dan Petrescu va pleca

Neluţu Varga susţine că nu a luat legătura cu Cristiano Bergodi, în cazul în care CFR Cluj va rămâne fără antrenor. Patronul din Gruia susţine că în cazul unei plecări a lui Dan Petrescu, în locul „Bursucului” va aduce un tehnician străin.

„N-am vorbit cu Bergodi, dar în locul lui Petrecu va veni un străin”, a declarat Neluţu Varga, conform sport.ro.

De asemenea, conform sursei citate mai sus, Neluţu Varga nu îl va lăsa să plece pe Dan Petrescu, fără a-i fi plătită clauza in contract. Dacă o echipă va fi interesată de serviciile „Bursucului”, trebuie să-i achite acţionarului din Gruia suma de 400.000 de euro, atât cât este clauza.

Reclamă

După ultimul meci disputat de CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat că îşi doreşte să continue pe banca clujenilor, în funcţie de lotul pe care îl va avea la dispoziţie.

„Da, eu vreau să rămân la CFR, dar vreau să văd și ce avem pentru anul viitor, ce obiectiv, ce jucători. Trebuie să avem o discuție mai lungă. Cred că și dacă pierdeam eram dorit de domnul Varga, dar trebuie să vedem în ce condiții”, declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă de la finalul duelului de baraj cu FC U Craiova 1948.

Marius Şumudică îi poartă pică lui Dan Petrescu

Marius Şumudică îi poartă pică lui Dan Petrescu. Antrenorul lui Al Raed a susţinut că a fost „lucrat” în timp ce o pregătea pe CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a venit la CFR Cluj după ce Neluţu Varga a decis să rezilieze unilateral contractul cu Marius Şumudică.

Întrebat de gsp.ro dacă îi poartă pică lui Dan Petrescu, Marius Şumudică a răspuns: „Dacă e adevărat ce s-a întâmplat, da, e necolegial ceea ce a făcut. Dacă e adevărat ce mi-a ajuns la urechi, că era în Cluj și că se întâlnea cu jucătorii…”.

Se mai făceau niște grătare cu câte un fost antrenor. Și-atunci, n-am reușit să… Pe unii i-am câștigat, pe alții nu. Am aflat până la urmă ce se întâmpla, am aflat și din Cluj, de acolo, asta-i viața. Dar ăla-i singurul vestiar pe care n-am reușit să-l câștig în totalitate. Parțial l-am câștigat, dar nu în totalitate.

Păi dacă am vrut să intru în lift și din el a ieșit Mara, era să-mi dea un cap în gură, ce să mai zic… Din punctul ăsta de vedere, da (n.r. e necolegial). În rest, îl respect ca antrenor, e un antrenor bun care a avut succes. Dar dacă a făcut lucrurile astea, pentru mine e… Eu nu sunt așa, să calc pe cadavre”, a mai declarat Marius Şumudică pentru sursa citată.

Recomandări
  • Neluţu Varga şi-a făcut planul, în cazul în care Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj
  • Anunţul făcut de patronul din Gruia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 BREAKING NEWSAdrian Mititelu Jr e la terapie intensivă! Fiul lui Adrian Mititelu, la un pas să se otrăvească! Reacţia lui Adrian Mititelu 10:05 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” Vezi toate știrile
Citește și