Închide meniul

Neluţu Varga a numit noul preşedinte de la CFR Cluj: „El este!”. A fost convins de Dan Petrescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 mai 2024, 13:43

Reclamă
Neluţu Varga a numit noul preşedinte de la CFR Cluj: „El este!. A fost convins de Dan Petrescu

Neluţu Varga a numit noul preşedinte de la CFR Cluj

Neluţu Varga, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj/ Hepta

Neluţu Varga a luat decizia finală şi a numit noul preşedinte de la CFR Cluj. A fost convins de Dan Petrescu şi a renunţat definitiv la varianta Dani Coman, cel care este aproape de a semna cu FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Gruia va reveni, pe funcţia de preşedinte, Cristi Balaj. Acesta îşi dăduse demisia în luna aprilie, imediat după umilinţa suferită în Cupa României cu Corvinul Hunedoara. Atunci a plecat de la echipă şi Adi Mutu.

Neluţu Varga a numit noul preşedinte de la CFR Cluj

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos”, spunea atunci Cristi Balaj. La o lună distanţă, Balaj a acceptat să revină la vicecampioana României. Confirmarea a venit chiar de la finanţatorul CFR-ului.

Balaj e noul președinte. Coman nu mai e luat în calcul„, a declarat Neluţu Varga pentru iamsport.ro.

Cristi Balaj a fost cerut de Dan Petrescu. „Bursucul” confirmase că îşi doreşte să lucreze din nou cu fostul arbitru internaţional. „Îl aşteptăm cu braţele deschise„, a recunoscut antrenorul lui CFR Cluj după victoria cu Farul.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Petrescu a reuşit primul transfer de titlu la CFR Cluj

Dan Petrescu nu are vacanţă şi tocmai a reuşit primul transfer de titlu la CFR Cluj. „Bursucul” a bătut palma cu un jucător kosovar de la FC Ballkani, fosta echipă a golgheterului Rapidului, Albion Rrahmani.

Armend Thaqi (31 de ani) este fotbalistul care a acceptat oferta lui Neluţu Varga şi va juca în România în viitorul sezon. Acesta a şi confirmat că s-a înţeles cu CFR Cluj. Este aşteptat în Gruia să semneze contractul.

Cotat la 350.000 de euro, Thaqi joacă pe postul de fundaş dreapta. El ar urma să fie titular în locul lui Cristi Manea, cel care este pe picior de plecare de la vicecampioana României.

Reclamă

Acest meci marchează sfârșitul aventurii mele la Ballkani. După acest sezon, îmi voi continua aventura în străinătate, la CFR Cluj!”, a afirmat Armend Thaqi, potrivit Kosovar Football.

Transfermakt anunţă că Armend Thaqi va jucătorul lui CFR Cluj de pe 1 iulie 2024. El era la FC Ballkani din 2020 şi tocmai a câştigat cel de-al treilea titlu consecutiv în Kosovo.

În acest sezon, Armend a jucat în nu mai puţin de 52 de meciuri. A marcat un gol şi a oferit 9 pase decisive.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:32

„A fost şmecher” Valentin Mihăilă a vorbit despre selecţionerul României, Edi Iordănescu, înainte de meciul cu Ucraina!

13:32

Cătălin Chirilă a câştigat medalia de aur în proba de canoe simplu 1.000 de metri la Campionatele Europene

13:07

Spania – Croaţia LIVE TEXT, ora 19:00. Primul duel şoc de la EURO 2024. Echipele probabile

12:53

Steffi Graf şi Andre Agassi au sosit în România! Eveniment uriaş, la Cluj, cu cei doi soţi celebri, alături de Halep şi Pavel!

12:47

Suedezul Glenn Nyberg va arbitra România – Ucraina, primul meci al „tricolorilor” la EURO 2024

12:28

Marius Ştefănescu, primul interviu ca jucător al FCSB-ului: „Cea mai frumoasă şi iubită echipă”! Mesaj emoţionant pentru fani

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și