Închide meniul

Neluţu Varga a primit o ofertă de 1.5 milioane de euro pentru un jucător de la CFR Cluj! Răspunsul dat de patronul ardelenilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2024, 8:51

Reclamă
Neluţu Varga a primit o ofertă de 1.5 milioane de euro pentru un jucător de la CFR Cluj! Răspunsul dat de patronul ardelenilor

Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă dacă CFR Cluj va lua titlul

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga poate da o nouă lovitură, după ce a primit o ofertă de 1.5 milioane de euro pentru un jucător de la CFR Cluj. Patronul ardelenilor pregăteşte să mai dea un „tun” pe piaţa transferurilor, iar negocierile sunt în desfăşurare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ocupanta locului secund în Liga 1 l-a vândut în această iarnă pe Ermal Krasniqi la Rapid, pentru 1 milion de euro, şi poate renunţa pe o sumă considerabilă încă un jucător. Este vorba chiar despre golgheterul Philip Otele.

Neluţu Varga a primit o ofertă de 1.5 milioane de euro pentru Philip Otele

Potrivit prosport.ro, atacantul nigerian este dorit cu insistenţă de Trabzonspor. Turcii au înaintat deja o ofertă, dar aceasta a fost refuzată de şeful grupării din Gruia.

Trabzonspor a fost dispusă să achite 1.5 milioane de euro, plus un procent dintr-un viitor transfer. Neluţu Varga vrea însă mai mulţi bani şi aşteaptă o nouă propunere de la clubul care a câştigat de 7 ori titlul.

CFR Cluj poate reuşi să obţină un profit considerabil cu Otele, în condiţiile în care l-a adus gratis în vară. Vârful nigerian a jucat în 21 de meciuri din campionat şi a reuşit 8 goluri şi 4 pase decisive! Totuşi, dacă va pleca, Andrea Mandorlini aşteaptă rapid soluţii. Daniel Bîrligea şi Luka Juricic ar fi jucătorii ofensivi pe care s-ar putea baza în următoarele partide.

Reclamă

Noul star al CFR-ului, Omar El Kaddouri nu a mai jucat fotbal de 6 luni şi va avea nevoie de timp ca să îşi intre în formă.

Merge bine, e puțin dificil pentru că au fost șase luni în care nu am avut echipă. M-am antrenat singur, dar nu este același lucru ca atunci când te antrenezi alături de echipă.

Muncesc, nu sunt încă la sută la sută, asta e sigur, dar voi încerca să fiu în cea mai bună formă cât mai curând pentru că îmi doresc să joc. Am învățat foarte multe în aceste șase luni și sunt foarte motivat„, spunea fostul jucător al lui Napoli în primul său interviu de la CFR.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga, transfer după transfer

Neluţu Varga are şi un as în mânecă. Potrivit fanatik.ro, CFR Cluj s-a înţeles cu atacantul nigerian Peter Michael, în vârstă de 25 de ani. Acesta a zburat deja spre Cluj-Napoca şi ar urma să efectueze vizita medicală şi să fie prezentat oficial.

Peter Michael vine de la gruparea finlandeză Vaasan Palloseura (VPS). Până să meargă în Finlanda, a evoluat la mai multe echipe din Norvegia, printre care şi Valerenga. Aceasta l-a deţinut la un moment dat, dar l-a împrumutat în mai multe rânduri.

Potrivit sursei citate, Peter Michael a fost propus la CFR Cluj de către impresarul lui Nana Boateng. El se află într-o formă bună, în ultimul sezon marcând 19 goluri pentru VPS, în 32 de meciuri disputate. Totodată, a dat şi 7 pase decisive.

Site-ul transfermarkt.com îl cotează pe Peter Michael la 500.000 de euro. El vine cu o statistică incredibilă la ardeleni. Anul trecut, în perioada 23 iulie 2023 – 1 noiembrie 2023, a bifat o serie de 12 meciuri consecutive cu gol marcat!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și