Închide meniul
EXCLUSIV

Neluţu Varga a reacţionat, după transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid

Alex Masgras Publicat: 26 decembrie 2023, 17:22

Reclamă
Neluţu Varga a reacţionat, după transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid

Neluţu Varga s-a răzgândit şi a ales noul antrenor de la CFR Cluj

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga a reacţionat, după transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid. Patronul celor de la CFR Cluj a confirmat despărţirea de atacantul kosovar, care va ajunge la formaţia din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Varga a anunţat că a ajuns la un acord verbal cu conducerea celor de la Rapid şi că de mâine urmează să semneze toate actele pentru a oficializa transferul.

Neluţu Varga a reacţionat, după transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid

Neluţu Varga a dezvăluit şi faptul că nu a participat la negocieri şi nu a putut spune pentru ce sumă de transfer va ajunge Ermal Krasniqi la Rapid. Cu toate acestea, el a confirmat faptul că este vorba despre un transfer definitiv, nu despre un împrumut:

„Ne-am înţeles verbal, dar nu s-a făcut încă nimic. Vedem de mâine încolo cu actele. Nu vă pot spune asta (n.r. suma de transfer). Da, e transfer definitiv. Eu nu am participat la negociere, directorii mei au participat”, a declarat Neluţu Varga, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ermal Krasniqi a ajuns la CFR Cluj în luna ianuarie a acestui an. Pentru transferul său, formaţia din Gruia a plătit 200.000 de euro celor de la FC Ballkani. În total, el a evoluat în 39 de meciuri pentru CFR, timp în care a marcat 5 goluri şi 4 pase de gol. În acest sezon însă, Krasniqi are doar 2 pase de gol, nereuşind să înscrie în cele 17 meciuri disputate în actuala stagiune. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 1,2 milioane de euro.

Reclamă

Dan Şucu a anunţat lovitura de proporţii pe piaţa transferurilor în a doua zi de Crăciun

Dan Şucu a anunţat lovitura de proporţii pe piaţa transferurilor în a doua zi de Crăciun. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că a plătit un milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi.

Dan Şucu a luat al treilea jucător kosovar la Rapid, după Albion Rrahmani şi Florent Hasani. Este vorba de Ermal Krasniqi, jucător pe care l-a dorit şi Gigi Becali la FCSB.

„Băieţii mei mi-au spus că da. Am avut o înţelegere cu CFR-ul. Era doar o problema cu pretenţiile salariale ale jucătorului care erau prea mari. Dar ne-am înţeles. M-a lovit ceva? Nu. Îmi iese un milion de euro din buzunar. Asta e o lovitură mare. Da, atât am plătit. Dacă vrei să o numeşti o lovitură, poţi să o numeşti o lovitură”, a spus Dan Şucu în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs au pierdut în sferturi la Saudi Smash 2024, competiţie ce este live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și