Închide meniul

Neluţu Varga a refuzat 1,5 milioane de euro! E convins că Adrian Mutu va lua titlul cu CFR Cluj: „Să stea liniştit!”

Viviana Moraru Publicat: 25 ianuarie 2024, 12:02

Reclamă
Neluţu Varga a refuzat 1,5 milioane de euro! E convins că Adrian Mutu va lua titlul cu CFR Cluj: „Să stea liniştit!

Neluţu Varga a anunţat că Adrian Mutu îl vrea pe Alexandru Albu la CFR Cluj

Neluţu Varga, Adrian Mutu/ Colaj Hepta, Profimedia

Neluţu Varga a refuzat o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru un jucător de la CFR Cluj. Patronul clujenilor nu este dispus să-l vândă pe Philip Otele, golgheterul echipei, fiind convins că Adrian Mutu se va lupta pentru titlu în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Philip Otele a fost la un pas să se despartă de CFR Cluj, în aceast iarnă. Turcii de la Trabzonspor au oferit 1,5 milioane de euro în schimbul atacantului, însă oferta a fost considerată mult prea mică de către Neluţu Varga.

Neluţu Varga a refuzat 1,5 milioane de euro pentru un jucător de la CFR Cluj

Neluţu Varga a dezvăluit că Philip Otele va pleca de la CFR Cluj, doar în cazul în care va primi nu mai puţin de patru milioane de euro, în schimbul său. Patronul clujenilor a dezvăluit că a purtat o discuţie şi cu Adrian Mutu, despre acest fapt, şi l-a liniştit pe antrenor, dezvlăuindu-i că se va putea baza pe serviciile golgheterului din Gruia.

Varga s-a mai declarat convins de faptul că Mutu va construi o echipă puternică la CFR Cluj, şi se va lupta pentru titlu în play-off, acolo unde consideră că se va da bătălia finală.

„Am discutat cu Adi Mutu și i-am explicat care este situația cu Otele. I-am zis să stea liniștit că nu o să îi dau drumul lui Otele să plece în Turcia pentru 1.500.000 de euro, atât cât mi s-a oferit pe el. A, dacă cei de acolo vor schimba oferta și îmi vor oferi de la 4.000.000 de euro în sus, atunci aș lua în calcul o eventuală plecare.

Reclamă

Dar, acum le-am respins propunerea. Otele este un jucător valoros și nu îl voi ceda niciodată pe o sumă mică. Am încredere că Adi Mutu o să facă o echipă puternică, iar bătălia finală pentru titlu o vom da în play-off”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Adi Mutu a acceptat provocarea lui Neluţu Varga şi vrea să fie „Ferguson de la CFR Cluj”

Adi Mutu a acceptat provocarea lui Neluţu Varga şi a dezvăluit că a venit la CFR Cluj pentru a câştiga titlul în Liga 1. Dacă reuşeşte să o detroneze pe FCSB, „Briliantul” a primit promisiunea de la patron că va fi pe modelul lui Sir Alex Ferguson la Manchester United.

„Îi transmit public lui Adi, că dacă va lua titlul de campion și ne va face fericiți, va fi aici la CFR cum a fost Ferguson la Manchester United. Adică va sta mult, mult, mult timp să facem treabă împreună. Dacă Adi ia titlul de campioană, atunci, repet, garantez o prelungire din vară pe cât dorește el. Eu pun contractul în alb, el îmi pune contractul în alb și eu îl semnez pe câți ani dorește„, spunea Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Mutu a recunoscut, în primul său interviu după ce a semnat cu CFR Cluj, că se gândeşte numai la titlu. A avut un mesaj pentru fanii din Gruia, dar şi pentru conducerea clubului.

„Bineînţeles, am venit cu gânduri măreţe. E o onoare să fiu la o echipă atât de titrată aşa cum este CFR Cluj. Mă bucur că am ajuns până la urmă şi sper să facem lucruri bune împreună.

Eu cred că Liga 1 a crescut în ultimii ani, iar faptul că sunt la CFR acum mă responsabilizează pentru că nu avem prea multe şanse, avem doar una, aceea de a câştiga. Nu avem alt obiectiv decât acela de a câştiga titlul şi bineînţeles pentru cupele europene. Alte obiective la acest club, de mulţi ani, nu sunt! Fanilor le promit că o să muncesc mai mult de 100%, o să dau totul„, a declarat Adi Mutu pentru pagina de Youtube a lui CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și