Închide meniul
EXCLUSIV

Neluţu Varga a rupt tăcerea după plecarea lui Mutu: „M-am simţit mega-umilit! I-am acceptat demisia şi lui Balaj!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2024, 11:11

Reclamă
Neluţu Varga a rupt tăcerea după plecarea lui Mutu: „M-am simţit mega-umilit! I-am acceptat demisia şi lui Balaj!

Neluţu Varga a rupt tăcerea după plecarea lui Mutu

Neluţu Varga / AntenaSport

Neluţu Varga a rupt tăcerea după demisia lui Mutu. Patronul celor de la CFR Cluj a spus că nu a fost nicio negociere cu Mutu pentru că i-a acceptat demisia imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Varga a spus că i-a acceptat şi demisia lui Cristi Balaj. Mai mult, patronul ardelenilor a spus că s-a simţit mega umilit după înfrângerea cu Cupa României cu Corvinul, scor 0-4.

Neluţu Varga a rupt tăcerea după demisia lui Mutu

„Nu a fost nicio negociere. Şi-a dat demisia, i-am acceptat-o şi gata. Deocamdată vor rămâne Bilaşco şui cu ceilalţi, cu ajutorii din antrenor, până la vară. Nu discutăm acum de niciunul până în vară. I-am acceptat demisia şi lui Balaj, e ceva normal.

M-am simţit mega umilit. Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat în viaţa mea. De aia nici nu am mai răspuns la telefon pentru că eran negru de supărare şi era prea caldă situaţia. Vreau să reflectez şi să gândim bine pentru club„, a spus Neluţu Varga în exclusivitate pentru AntenaSport.

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj! „M-am gândit toată noaptea. Nu pot trece peste această umilinţă”

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj, după eşecul umilitor din sferturile Cupei României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara. Conform celor de la fanatik.ro, Mutu l-a anunţat pe cei din conducerea clubului că decizia sa este de neschimbat. Brilianul vorbise şi imediat după meci despre eventuala plecare de la CFR.

Reclamă

Este arhicunoscut că Adrian Mutu şi patronul echipei din Gruia, Neluţu Varga, au o relaţie excelentă, cei doi fiind prieteni. Chiar şi aşa, patronul nu a reuşit să-l împiedice pe fostul atacant să plece din Gruia.

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui Cristi Balaj”, este anunțul făcut de Adrian Mutu, pentru sursa citată.

Starea lui Mutu a rămas aceeaşi şi a doua zi după eşecul usturător din Cupa României. Antrenorul a apărut devastat la interviul de după duelul cu Corvinul. Adrian Mutu o lasă pe CFR Cluj pe locul 3 în play-off, la 10 puncte distanţă de liderul FCSB. Ardelenii au început play-off-ul cu un eşec (1-2 cu Universitatea Craiova) şi un egal (1-1 cu Sepsi).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și