Închide meniul

Neluţu Varga, acord total cu Dan Petrescu! „Bursucul” poate sta pe bancă în CFR Cluj – FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2024, 12:52

Reclamă
Neluţu Varga, acord total cu Dan Petrescu! „Bursucul poate sta pe bancă în CFR Cluj – FCSB

Neluţu Varga, anunţ despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Neluţu Varga şi Dan Petrescu / Colaj Hepta

Neluţu Varga a ajuns la un acord total cu Dan Petrescu, care ar urma să revină pe banca lui CFR Cluj. „Bursucul” este aşteptat să revină în ţară după despărţirea de Jeonbuk şi să semneze cu gruparea din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj este pregătită, după plecarea lui Adrian Mutu, de un tandem format din Ovidiu Hoban şi Francisc Dican. Cei doi au reuşit să facă uitată înfrângerea cu Corvinul, din Cupa României, şi au ajutat-o pe CFR să câştige împotriva Rapidului.

Neluţu Varga, acord total cu Dan Petrescu

Potrivit gsp.ro, patronul lui CFR Cluj s-a înţeles în toate privinţele cu Dan Petrescu. Antrenorul care a făcut-o de cinci ori campioană pe gruparea din Gruia ar putea sta pe bancă chir în următoarea etapă din play-off, în CFR Cluj – FCSB.

Petrescu avea contract cu Jeonbuk până în 2026, dar şi o clauză legată de o eventuală plecare prematură, conform căreia nu ar încasa niciun ban de la clubul sud-coreean. Petrescu o lasă pe Jeonbuk pe ultimul loc în campionat, fără nicio victorie după primele cinci etape disputate.

Antrenorul Petrescu și-a dat voluntar demisia. Și-a asumat complet responsabilitatea pentru evoluțiile slabe ale echipei și și-a exprimat intenția de a elibera funcția, în scopul unei dezvoltări mai bune pentru Jeonbuk, iar clubul a decis să îi respecte dorința”, a transmis clubul sud-coreean, potrivit Sedaily.

Reclamă

Basarab Panduru, mesaj direct despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Basarab Panduru este de părere că Dan Petrescu este antrenorul potrivit pentru CFR Cluj și că, în situația în care acesta va reveni în Gruia, ardelenii vor mai câștiga campionate.

Acesta a vorbit și despre faptul că „Super Dan” e liber de contract, după despărțirea de Jeonbuk, și a spus că oficialii de la CFR ar fi „fraieri” dacă nu l-ar căuta.

Vine iar înapoi? Dacă da, campionatul este 80% câştigat (n.r. de CFR Cluj). Fraier să fii (n.r. cei de la CFR) să nu îl cauţi în momentul ăsta pe Dan Petrescu!”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și