Închide meniul
EXCLUSIV

Neluțu Varga, amenințare directă pentru Gigi Becali! Ce a spus despre lupta pentru titlu

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 16:32

Reclamă
Neluțu Varga, amenințare directă pentru Gigi Becali! Ce a spus despre lupta pentru titlu

Neluțu Varga, amenințare directă pentru Gigi Becali

Neluțu Varga / Hepta

Neluțu Varga a lansat o amenințare directă pentru Gigi Becali. Patronul de la CFR Cluj a vorbit despre lupta pentru titul de campion și i-a transmis un mesaj latifundiarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, CFR Cluj este într-o criză imensă, având în vedere demisiile lui Cristi Balaj și Adrian Mutu. Totuși, Neluțu Varga a oferit acum o declarație surprinzătoare.

Neluțu Varga, amenințare directă pentru Gigi Becali

Omul cu bani din Gruia este de părere că echipa sa mai are o șansă la câștigarea titlului de campioană, chiar dacă este acum pe locul al 3-lea, la 10 puncte de liderul FCSB.

„(n.r. Mai sperați la titlu, sincer?) Sincer.. speranța moare ultima, deci ne gândim la orice, nu ne lăsăm, jucăm până la ultimul minut și vedem”, a spus Neluțu Varga, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Acesta l-a avertizat practic pe Gigi Becali că nu este deja campion și că echipa din Gruia va fi un adversar dificil pentru orice echipă din cadrul playoff-ului.

Reclamă

Iată situația din playoff-ul Ligii 1, înainte de meciurile din etapa a 3-a:

  1. FCSB – 38 puncte
  2. Universitatea Craiova – 31 puncte
  3. CFR Cluj – 28 puncte
  4. Rapid – 28 puncte
  5. Farul – 25 puncte
  6. Sepsi – 23 puncte

Cine îi va lua locul lui Cristi Balaj la CFR Cluj

Cine îi va lua locul lui Cristi Balaj la CFR Cluj. El este favoritul lui Neluțu Varga, pentru poziția de președinte al formației din Gruia.

Balaj a plecat de la CFR Cluj în aceași zi în care Adrian Mutu și-a anunțat demisia. Fostul central a spus că dorește o pauză, având în vedere că umilința cu Corvinul i-ar fi afectat sănătatea.

Reclamă 4 / 0/3

”Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie”, a scris Balaj pe Faebook.

Potrivit informațiilor oferite de iamsport.ro, postul de președinte al clujenilor nu va rămâne mult timp vacant. Favoritul lui Neluțu Varga, pentru această poziție este Tudor Pop.

Acesta lucrează deja de aproape 17 ani în cadrul echipei din Gruia . Inițial a ocupat poziția de ofițer de presă, iar, din anul 2017, este managerul de operațiuni al echipei.

CFR Cluj trece acum printr-o perioadă dificilă, având în vedere că echipa a fost eliminată din Cupa României de o divizionară secundă, dar și pentru că ardelenii mai au șanse mici la câștigarea titlului de campioană.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și