Închide meniul
NEWS ALERT

Neluţu Varga, anunţ bombă despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj: „Este o prioritate pentru noi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2022, 20:04

Neluţu Varga, anunţ bombă despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj: „Este o prioritate pentru noi

Nicolae Stanciu e dorit de CFR Cluj

Nicolae Stanciu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Neluţu Varga, anunţ bombă despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj. Internaţionalul român reprezintă o prioritate pentru campioană în perioada de transferuri din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga vrea să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Vrea să îl aducă pe Nicolae Stanciu la CFR Cluj. Campioana României va juca cu Lazio în playoff-ul din Conference League.

Neluţu Varga, anunţ bombă despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj

Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”, a declarat Ioan Varga, potrivit prosport.ro.

CFR Cluj – Lazio, în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League

CFR Cluj se va lupta cu Lazio în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League. Campioana României a avut ghinion la tragerea la sorți și a dat peste cel mai greu adversar posibil. Echipa lui Dan Petrescu va avea o misiune infernală în încercarea de a se califica în optimile Conference League.

Meciul tur dintre Lazio și CFR Cluj se va disputa la Roma, pe 16 februarie 2023. Returul se va juca în Gruia, pe 23 februarie 2023.

Reclamă

CFR Cluj și Lazio s-au mai întâlnit și în sezonul 2019/2020, în grupele Europa League. Atunci, ardelenii au câștigat cu 2-1 în Gruia, pierzând apoi pe Stadio Olimpico, scor 0-1.

În urmă cu doi ani, CFR a obținut calificarea în primăvara europeană de pe locul 2. Celtic a câștigat grupa E, în timp ce Lazio a fost eliminată din competiție, de pe poziția a 3-a. Rennes a fost codașa grupei.

În prezent, Lazio se află pe locul 3 în Serie A, după primele 13 etape. Trupa din capitala Italiei este la 8 puncte în spatele liderului Napoli.

Reclamă 4 / 0/3

Soarta a decis să întâlnim cel mai puternic adversar, echipă de tradiţie. Ne bucurăm pentru suporterii noştri, vor avea ocazia să vadă la Cluj o echipă… locul 3 în Italia, într-un campionat extraordinar. O echipă de care oarecum suntem legaţi sufleteşte pentru că avem un român care face în continuare istorie în Italia, mă refer la Ştefan Radu.

Sunt convins că va fi o dublă în care şi noi vom avea şansele noastre, am mai jucat în 2019 împotriva acestei formaţii. La Cluj am obţinut o victorie. Până una alta, astăzi avem un meci important în campionat. Mai avem meciuri importante pe care să le jucăm şi să reuşim să ajungem cât mai sus. Şi bineînţeles campania din iarnă unde trebuie să progresăm, să finisăm, pentru că în mare am făcut schimbările care au fost preconizate. Suntem mulţumiţi de cum a reuşit să arate CFR Cluj în acest moment„, a declarat Cristi Balaj pentru pagina oficială de Youtube a clubului.

Recomandări
  • Neluţu Varga, anunţ bombă despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj
  • Lovitură de proporţii pregătită de CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și