Închide meniul

Neluţu Varga, anunţ despre plecarea lui Claudiu Petrila! Ce club insistă pentru jucătorului convocat în premieră de Edi Iordănescu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2022, 16:49

Neluţu Varga, anunţ despre plecarea lui Claudiu Petrila! Ce club insistă pentru jucătorului convocat în premieră de Edi Iordănescu

Claudiu Petrila poate pleca de la CFR Cluj

Claudiu Petrila e "perla" de la CFR Cluj / Hepta

Claudiu Petrila este aproape de o plecare de la CFR Cluj, anunţul fiind făcut chiar de Neluţu Varga. Patronul campioanei României susţine că mijlocaşul poate fi transferat de o echipă din MLS, în următoarea perioadă de transferuri din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Petrila a devenit un jucător de bază la CFR Cluj, Dan Petrescu oferindu-i tot mai mult oportunitatea de a evolua în prima echipă a clujenilor. Mijlocaşul, ajuns la 22 de ani, a bifat 28 de partide, şi a marcat 2 goluri, pe parcursul sezonului.

Claudiu Petrila poate pleca de la CFR Cluj. Anunţul lui Neluţu Varga

Neluţu Varga a confirmat interesul venit de la un club din SUA, pentru Claudiu Petrila. Mai exact, Atlanta United este interesată de serviciile mijlocaşului, anunţă Pro Sport. Echipa din MLS a mai purtat negocieri şi în vară pentru transferul jucătorului, însă cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere, pentru că suma pusă în joc nu era pe placul patronului trupei din Gruia.

Neluţu Varga a dezvăluit că americanii de la Atlanta nu au renunţat, iar Claudiu Petrila se poate despărţi de CFR Cluj în iarnă.

„La Petrila au început iar americanii să-și manifeste interesul și sunt încă 2-3 cluburi din Europa. Cred că ar putea pleca în iarnă, dacă se ajunge la o înțelegere”, a declarat Neluţu Varga, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă

Claudiu Petrila a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională, pentru partidele amicale cu Slovenia şi Moldova, de la finalul acestei luni. Mijlocaşul lui Dan Petrescu se află la prima convocare, alături de alţi jucători din Liga 1 precum Antonio Sefer, Alexandru Pantea şi Mihai Popa.

Ce ofertă colosală a refuzat CFR Cluj pentru Claudiu Petrila

CFR Cluj a refuzat o ofertă colosală pentru Claudiu Petrila, după cum afirmă chiar Neluțu Varga. Patronul echipei campioane speră să obțină suma de 5 milioane de euro în schimbul tânărului mijlocaș.

Neluțu Varga a dezvăluit faptul că a refuzat o ofertă de 4,5 milioane de euro pentru Claudiu Petrila, venită din MLS, în perioada precedentă de transferuri din vară. Totodată, patronul clujenilor a declarat că ultima ofertă primită pentru mijlocaș a venit de la o echipă puternică din campionatului Cehiei, însă și aceasta a fost refuzată.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Varga a declarat că alt jucător pe care CFR Cluj speră să obțină o sumă importantă de transfer este Nana Boateng, mijlocașul care evoluează în Gruia din sezonul precedent.

Avem oferte pentru mai mulți jucători. Cel mai intens căutat este Petrila. 3,5 milioane de euro e ultima ofertă. Dintr-un campionat european. Una din cele două mari echipe din Cehia. Nu Slavia.

Nu l-am dat nici cu 4,5. Am primit oferta de la Atlanta City din SUA și nu l-am dat în vară. Noi o așteptăm o ofertă de la 5 milioane în sus. Noi așa considerăm. Are potențial, talent, mai are mult de exprimat pe teren.

Pe Boateng nu ne gândim să îl dăm sub 2,5 milioane de euro. Avem mai mulți jucători interesanți, dar cele mai mari așteptări le am de la Petrila”, a declarat Neluțu Varga, pentru Fanatik.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și