Închide meniul

Neluţu Varga, anunţ despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am bătut palma!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 martie 2023, 13:39

Neluţu Varga, anunţ despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am bătut palma!

Neluţu Varga, avertisment pentru Gigi Becali

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga a făcut un anunţ despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Patronul ardelenilor a spus că a bătut palma cu Dan Petrescu pentru a-şi prelungi contractul până în 2029.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga nu a fost supărat cu Dan Petrescu după egalul CFR-ului cu Rapid, scor 2-2. Varga a dezvĂluit că a vorbit cu Dan Petrescu şi s-a înţeles cu el pentru a-şi prelungi contractul până în 2029.

Neluţu Varga, anunţ despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

“Jocul echipei am senzația că este într-o cumpănă și își vor reveni pe traseu. Contează foarte mult că noi am jucat 50 de meciuri într-o perioadă foarte scurt, înseamnă enorm de mult pentru o echipă. Când își revin și se odihnesc își vor intra în cursul lor normal.

Ne batem cu toți, va fi un play-off foarte strâns. Toți au șanse. Farul îmi place cum merge, îmi pune un semn de întrebare pentru câștigarea titlului. Sperăm să ne reabilităm să ajungem acolo unde ne dorim. Am discutat cu Dan Petrescu, suntem de acord.

Este doar o chestie de a pune pe hârtie. Se va prelungi până în 2029, încă 5 ani de la finalul actualului contract, în 2024. Am bătut palma”, a spus Neluțu Varga la fanatik.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, criză de nervi după CFR Cluj – Rapid 2-2

Dan Petrescu a făcut criză de nervi după CFR Cluj şi Rapid, scor 2-2. Antrenorul campioanei a acuzat în termeni duri arbitrajul. Dan Petrescu spune că a fost viciere de rezultatul, după ce CFR Cluj a avut un gol anulat în prleungirile partidei.

Dan Petrescu a şi-a criticat dur şi jucătorii, despre care a spus că sunt cu „capul în nori!”. Mai mult, a spus că jucătorii săi care merg la naţională „uită să joace”.

E posibil să anulezi golul, dă-mi ce e al meu. E viciere de rezultat! Cei de la VAR să îl plătească degeaba. Meritam gol, restul e cancan. Se duc la naţională vedetele noastre şi uită să mai joace. Ne merităm soarta. De aia nu a fost gol, fiecare se gândeşte la ce vrea să facă, nu la meciul ăsta. Băieţii au fost cu capul în nori, mai ales cei patru fundaşi.

Reclamă 4 / 0/3

Să mai spună şi ei că sunt cu capul în nori. Toţi cei patru fundaşi nu meritau la naţională. Camora nu ştiu ce are, are ruptură, a jucat puţin accidentat şi s-a văzut.

Costache îl ştiu bine, Sefer bun, Dugandzic îl ştiam. Nu m-au surprins. Fundaşii noştri, toţi 4, au fost sub nivel. Aşa nu poţi să câştigi un meci. Ni s-a anulat un gol în minutul 94, când nu pierzi e bine. Dar la întoarcere va fi iar foarte greu. Cei de la Craiova am înţeles că nu au chemat niciun gol, se vor pregăti bine. Eu nu am cum să pregătesc meciul bine. Va fi greu să avem pretenţii în continuare.

Nu mă aşteptam ca la VAR să ni se anuleze aşa. Am primit pe telefon că e gol clar şi aşteptam liniştit decizia. Nu se poate aşa ceva!„, a spus Dan Petrescu după CFR Cluj – Rapid 2-2.

Recomandări
  • Neluţu Varga a făcut un anunţ despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj
  • Noul contract pe care i l-a pregătit lui Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și