Închide meniul

Neluţu Varga anunţă că are ofertă de peste 10 milioane de euro de la Adana pentru doi jucători! Cine sunt aceştia

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2023, 16:37

Neluţu Varga anunţă că are ofertă de peste 10 milioane de euro de la Adana pentru doi jucători! Cine sunt aceştia

Neluţu Varga anunţă că are ofertă de peste 10 milioane de euro de la Adana pentru doi jucători

Sursa foto: Gazeta de Cluj

Neluţu Varga anunţă că are ofertă de peste 10 milioane de euro de la Adana pentru doi jucători. Patronul celor de la CFR Cluj a dezvăluit că a primit oferte pentru doi jucători, după partida din turul doi preliminar al UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta campioană a României a fost eliminată din preliminariile UEFA Conference League de turcii de la Adana Demirspor. Ocupanta locului 3, în sezonul trecut din Turcia, s-a impus cu scorul de 3-2 la general în fața formației pregătite de Andrea Mandorlini.

Neluţu Varga anunţă că are ofertă de peste 10 milioane de euro de la Adana pentru doi jucători. Turcii, ofertă pentru Bîrligea și Yeboah

Patronul celor de la CFR Cluj a dezvăluit că oficialii lui Adana Demirspor au făcut o ofertă pentru Daniel Bîrligea și pentru Emmanuel Yeboah. Neluțu Varga a dezvăluit că după eșecul din Turcia a purtat o discuție cu patronul celor de la Adana, care i-a făcut o ofertă de 10,5 milioane de euro pentru cei doi jucători.

„După meci am rămas la masă cu patronul, cu bașcanul lui Adana, care mi-a făcut o ofertă de 10,5 milioane de euro pentru Bîrligea și Yeboah la pachet. Vom da răspunsul săptămâna viitoare.

Sunt doi jucători fantastici, care au făcut niște partide extraordinare, foarte tineri. Suma este o sumă corectă după părerea mea”, a spus Neluțu Varga, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Cei doi fotbaliști au impresionat recent în tricoul echipei din Gruia, iar în sezonul trecut au fost variante bune pentru „feroviari”.

Daniel Bîrligea a ajuns la CFR Cluj în luna ianuarie a anului 2022, de la formația italiană Teramo, în schimbul sumei de 100.000 de euro. De la sosirea în Gruia, tânărul atacant a reușit să marcheze 12 goluri și să ofere 2 pase decisive, în 49 de partide. În momentul de față este cotat la 700.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Pe cealaltă parte, Emmanuel Yeboah a sosit la Cluj în luna martie a anului 2022, de la formația din țara sa natală Young Apostles. Jucătorul din Ghana a fost promovat la echipa mare a CFR-ului în vara aceluiași an, iar de atunci a marcat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive, în 52 de meciuri jucate pentru fosta campioană a României. În prezent este cotat la 900.000 de euro. De asemenea, fotbalistul s-a remarcat și la Cupa Africii U23, acolo unde a obținut titlul de golgheter al competiției.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Mandorlini, discurs scurt şi dur, după eliminarea lui CFR Cluj: „Două goluri primite din nepăsare”

La finalul partidei din Turcia, Andrea Mandorlini a susţinut conferinţa de presă, dar nu a vorbit foarte mult. În 39 de secunde, italianul a subliniat lucrurile care au dus la eliminarea echipei sale din cupele europene. El a scos în evidenţă neglijenţa jucătorilor săi la cele două goluri marcate de turci, dar şi la reuşita celor de la Adana din meciul de săptămâna trecută de la Cluj:

„Două neglijențe, două greșeli ne-au costat. Am fost eliminați în urma a două goluri primite din nepăsare, atât la sfârșitul primei reprize, cât și la sfârșitul reprizei secunde. Și în tur a fost la fel, suntem supărați”, a declarat Andrea Mandorlini, după înfrângerea cu Adana Demirspor, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și