Închide meniul
EXCLUSIV

Neluţu Varga anunţă revoluţia la CFR Cluj, chiar înainte de sărbători

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2023, 17:10

Neluţu Varga anunţă revoluţia la CFR Cluj, chiar înainte de sărbători

Neluţu Varga anunţă revoluţia la CFR Cluj, chiar înainte de sărbători

Jucătorii de la CFR Cluj sărbătoresc marcarea unui gol - Hepta

Neluţu Varga anunţă revoluţia la CFR Cluj, dar susţine că nu va lua nicio decizi indiferent de rezultatul partidei cu FCSB, ce se va disputa duminică, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a obţinut doar două puncte în ultimele patru etape şi e la cinci lungimi de liderul FCSB. Ardelenii au nevoie de victorie cu roş-albaştrii pentru a reveni în lupta pentru titlu.

Neluţu Varga anunţă revoluţia la CFR Cluj, chiar înainte de sărbători

Chiar dacă nu se vor impune în derby, feroviarii nu vor avea parte de furia patronului, care susţine că abia înainte de Crăciun va lua o decizie, în funcţie de rezultatele de până atunci.

„Nu de FCSB depinde ceva. Le-am dat target cele patru meciuri până la sărbători şi după aceea luăm o decizie”, a spus Neluţu Varga, în exclusivitate pentru Antena Sport.

În Liga 1, CFR Cluj se va duela până la finalul lui 2024 cu FCSB şi U Cluj, pe teren propriu, şi cu Sepsi, în deplasare.

Reclamă

Reacţia lui Neluţu Varga după ce a aflat pedeapsa lui Florinel Coman

Reacţia lui Neluţu Varga după ce a aflat pedeapsa lui Florinel Coman a fost una vehementă. Jucătorul de la FCSB a fost suspendat doar o etapă şi va fi pe teren în derby-ul cu echipa lui Varga, CFR Cluj, din Gruia, programat duminică, de la ora 20:00.

„Mbappe” a cerut al doilea cartonaş galben în finalul partidei cu Oţelul Galaţi, pentru a fi eliminat şi a fi suspendat în meciul de Cupa României cu FC U Craiova şi pentru a fi pe teren cu rivala din lupta pentru titlul din Liga 1.

„N-am ce să spun, înseamnă că nu sunt serioşi la Ligă, mă deranjează dacă nu se dă totul la corectitudine, înseamnă că ei încurajează prosteala.

Reclamă 4 / 0/3

Şi atunci normal că alţi oameni vor face aceeaşi treabă şi nu se va mai ţine cont de fair-play în campionat. Cam pe faţă a fost”, a spus Neluţu Varga, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și