Închide meniul

Neluțu Varga i-a decis soarta lui Andrea Mandorlini. Anunț după ultima etapă a anului: „M-am convins, am văzut asta”

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 14:56

Reclamă
Neluțu Varga i-a decis soarta lui Andrea Mandorlini. Anunț după ultima etapă a anului: M-am convins, am văzut asta”

Neluțu Varga i-a decis soarta lui Andrea Mandorlini.

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluțu Varga i-a decis soarta lui Andrea Mandorlini. Patronul celor de la CFR Cluj a făcut un anunț foarte important înainte de finalul acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câștigat ultima partidă din anul 2023 în fața marii rivale U Cluj, cu incredibilul scor de 4-0. Duelul care s-a jucat în Gruia a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Neluțu Varga i-a decis soarta lui Andrea Mandorlini. Italianul va rămâne la CFR Cluj

După meciul cu U Cluj, patronul echipei din Gruia a dezvăluit faptul că Andrea Mandorlini ar trebui să rămână la echipă, având în vedere faptul că tehnicianul italian are parte de susținerea vestiarului.

Totodată, acesta a spus că și rezultatul înregistrat în derby-ul Clujului a avut un cuvânt important de spus în luarea acestei decizii:

„Meciul cu Universitatea Cluj m-a convins că Andrea Mandorlini ar trebui să rămână. Am văzut că are parte și de susținerea vestiarului, jucătorii îl apreciază foarte tare. Toate aceste lucruri m-au convins că trebuie să rămână la echipă„, a spus Neluțu Varga, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

La finalul anului, CFR Cluj se află pe locul al 2-lea în Liga 1, cu 36 de puncte. Fosta campioană a României este astfel la 8 puncte distanță de liderul FCSB, care are 44 de puncte după cele 21 de partide disputate.

CFR Cluj face un transfer record pentru Liga 1

CFR Cluj face un transfer record pentru Liga 1! Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj se va întări în această iarnă pentru a cuceri un nou titlu în România.

Varga a anunţat că transferul fotbalistului din Argentina va fi unul costisitor, urmând să stabilească un nou record în România. Patronul celor de la CFR Cluj a spus că jucătorul pe care îl va aduce este de două ori mai bun decât Culio, fostul jucător argentinian care a scris istorie la CFR:

Reclamă

„Pot să vă dezvălui un singur lucru și anume că vom face o campanie spectaculoasă de transferuri. Avem în vizor 5-6 jucători. 5 aducem sigur, mai ales pe parte de atacanți și la mijloc. Din cei 5 sunt doi nigerieni și unul argentinian. Un fotbalist de primă ligă din Argentina, un atacant formidabil, genul de mijlocaș-atacant care face diferența și dă multe goluri și care va fi adus probabil pe o sumă record pentru România și Superliga.

Dacă vi-l aduceți la minte, și sunt convins că nu l-ați uitat pe Culio. Acest argentinian e de două ori mai bun decât Culio, unul dintre fotbaliștii emblematici din istoria CFR Cluj. Un jucător care va fi adus pe bani grei și care va face diferența dacă ne înțelegem cu el. Joacă în prima ligă din Argentina, face spectacol acolo. E un fotbalist care ne va ajuta să luăm titlul în România.

Vreau neapărat titlul, voi aduce sigur 5 jucători, poate chiar 6 sau 7. Va fi cea mai spectaculoasă campanie de transferuri a CFR-ului de când am preluat această echipă”, a declarat Neluţu Varga, la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și