Închide meniul
EXCLUSIV

Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Andrea Mandorlini! Anunţ categoric făcut de patronul lui CFR Cluj

Alex Masgras Publicat: 26 decembrie 2023, 19:17

Reclamă
Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Andrea Mandorlini! Anunţ categoric făcut de patronul lui CFR Cluj

Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Andrea Mandorlini

Andrea Mandorlini, în timpul unui meci / Profimedia

Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Andrea Mandorlini! CFR Cluj nu a avut cel mai bun final de an, dar a reuşit să încheie 2023 cu o victorie la scor în faţa rivalei din oraş, U Cluj, scor 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul formaţiei din Gruia este hotărât să îl păstreze pe Andrea Mandorlini la echipă şi în 2024 şi nu are de gând să îl demită.

Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Andrea Mandorlini!

Decizia lui Varga a fost influenţată de jucători. Patronul celor de la CFR Cluj a declarat că nu îl poate demite pe antrenorul italian, atâta timp cât are parte de susţinerea jucătorilor.

De asemenea, Neluţu Varga a anunţat că urmează să vină cel puţin patru sau cinci jucători noi în Gruia în această iarnă:

„V-am mai spus, minim patru sau cinci. (n.r. despre zvonurile că Adrian Mutu l-ar înlocui pe Andrea Mandorlini) Ştiu, dar rămâne. Nu pot să îi fac asta, dacă echipa îl doreşte. Şi să îl dau afară acum… deocamdată e chiar pe locul doi. Ne facem treaba şi sperăm să luăm titlul”, a declarat Neluţu Varga, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Neluţu Varga a reacţionat, după transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid

Patronul celor de la CFR Cluj a confirmat despărţirea de atacantul kosovar, care va ajunge la formaţia din Giuleşti. Varga a anunţat că a ajuns la un acord verbal cu conducerea celor de la Rapid şi că de mâine urmează să semneze toate actele pentru a oficializa transferul.

Neluţu Varga a dezvăluit şi faptul că nu a participat la negocieri şi nu a putut spune pentru ce sumă de transfer va ajunge Ermal Krasniqi la Rapid. Cu toate acestea, el a confirmat faptul că este vorba despre un transfer definitiv, nu despre un împrumut:

„Ne-am înţeles verbal, dar nu s-a făcut încă nimic. Vedem de mâine încolo cu actele. Nu vă pot spune asta (n.r. suma de transfer). Da, e transfer definitiv. Eu nu am participat la negociere, directorii mei au participat”, a declarat Neluţu Varga, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ermal Krasniqi a ajuns la CFR Cluj în luna ianuarie a acestui an. Pentru transferul său, formaţia din Gruia a plătit 200.000 de euro celor de la FC Ballkani. În total, el a evoluat în 39 de meciuri pentru CFR, timp în care a marcat 5 goluri şi 4 pase de gol. În acest sezon însă, Krasniqi are doar 2 pase de gol, nereuşind să înscrie în cele 17 meciuri disputate în actuala stagiune. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 1,2 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și