Închide meniul

Neluțu Varga, „în al nouălea cer” după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Suntem în grafic!”

Cosmin Olteanu Publicat: 15 decembrie 2022, 23:00

Reclamă
Neluțu Varga, în al nouălea cer” după FCSB – CFR Cluj 0-1: Suntem în grafic!”

Ce i-a cerut Neluţu Varga lui Dan Petrescu

Neluțu Varga, după FCSB - CFR Cluj/digisport.ro

Neluțu Varga, „în al nouălea cer” după FCSB – CFR Cluj, 0-1! Acționarul campioanei României s-a declarat mulțumit pentru victoria obținută de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 44 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Neluțu Varga, „în al nouălea cer” după FCSB – CFR Cluj 0-1

Omul de afaceri, care a urmărit partida de pe „Arena Națională”, a avut o reacție scurtă după victoria echipei sale. Acesta a spus că, în opinia sa, CFR Cluj se află „în grafic”, în lupta pentru câștigarea unui nou titlu de campioană.

Sărbători fericite, mulțumesc. Eu cred că suntem în grafic”, a declarat Neluțu Varga, la finalul partidei FCSB – CFR Cluj.

Rangelo Janga a marcat unicul gol al partidei FCSB – CFR Cluj 0-1

Atacantul lui Dan Petrescu s-a declarat fericit pentru golul din derby și consideră că CFR Cluj este favorită, și în acest an, la titlu.

Reclamă
Reclamă

„A fost un meci greu. FCSB este o echipă cu jucători de calitate. Au arătat spirit, au arătat calitate. Am înscris la momentul potrivit. Întotdeauna te simți bine atunci când dai gol.

Îți dă multă încredere. Mă simt bine la CFR și sunt într-o formă bună. Sunt fericit că sunt parte a acestei echipe și că pot să o ajut.

Nu eram aici la început. Am auzit că startul nu a fost atât de bun. Jucăm bine acum. Nu renunțăm niciodată, nu ne oprim din luptă. Facem totul ca să învingem. Cred că suntem în cursa pentru titlu. Suntem favoriți”, a declarat Janga, la finalul partidei cu FCSB.

Reclamă

În ultima partidă din 2022, CFR Cluj va juca, în „Gruia”, cu FC Hermannstadt. Echipa ardeleană ar putea termina anul pe primul loc, dacă se va impune în fața sibienilor, iar Farul Constanța nu va câștiga meciul cu FC Voluntari, din ultima etapă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și