Închide meniul

Neluțu Varga, invitație surpriză pentru Gigi Becali la CFR Cluj – FCSB: „Să ne vadă adevărata față!”

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 16:58

Reclamă
Neluțu Varga, invitație surpriză pentru Gigi Becali la CFR Cluj – FCSB: „Să ne vadă adevărata față!

Neluțu Varga, invitație surpriză pentru Gigi Becali la CFR Cluj - FCSB

Colaj cu Neluțu Varga și Gigi Becali / Hepta

Neluțu Varga a lansat o invitație surpriză pentru Gigi Becali la CFR Cluj – FCSB! Patronul echipei din Gruia i-a transmis un mesaj direct latifundiarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre CFR și FCSB va avea loc pe data de 14 aprilie, de la ora 21:00. Duelul din Gruia va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Neluțu Varga, invitație surpriză pentru Gigi Becali la CFR Cluj – FCSB

Patronul de la CFR Cluj a transmis că îl așteaptă pe Gigi Becali cu „pâine și sare” în Gruia. Totuși, Varga a spus că FCSB va primi, drept „cadou”, multe goluri, în partida directă.

Totodată, Neluțu Varga a ținut să precizeze că toată lumea va vedea, din nou, adevărata față a CFR-ului, la partida din etapa cu numărul 4 a playoff-ului.

„Abia aștept partida directă, am foarte mare încredere în echipa mea. Ați văzut, atunci când ne concentrăm, este acest ADN fantastic, iar CFR-ul a fost, este și va rămâne o echipă campioană. Îl așteptăm pe Gigi Becali cu pâine și sare la Cluj, ca niște gazde ospitaliere, iar pe FCSB cu multe goluri.

Reclamă

Bineînțeles, e o partidă foarte dificilă, întâlnim formația de pe primul loc, dar o să vedeți încă o dată adevărata față a CFR-ului. Noi avem jucători de mare valoare. Chiar dacă suntem la mai multe puncte în spatele FCSB-ului, fotbaliștii noștri nu sunt cu nimic mai prejos față de cei de la FCSB.

Ba din contră. Avem jucători de o valoare nu mare, ci extraordinară, fotbaliști care au în sânge ADN-ul de campioni. Aștept cu mare interes marele meci cu FCSB și sunt convins că le vom face o mare surpriză”, a declarat Neluțu Varga, la fanatik.ro.

Înainte de partidele din etapa cu numărul 4 a playoff-ului, FCSB este lider detașat în Liga 1, cu 10 puncte peste principalele contracandidate, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga, anunţ despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Neluţu Varga a făcut un anunţ despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Patronul ardelenilor a recunoscut că va negocia cu Petrescu revenirea la echipă. Petrescu este liber de contact după ce s-a despărţit de sud-coreenii de la Jeonbuk.

Neluţu Varga îl aşteaptă pe Dan Petrescu la negocieri pentru a reveni la CFR Cluj. Patronul feroviarilor a anunţat că a stabilit data când vor avea negocierile finale.

”Am înțeles că vine în România mâine sau poimâine și vom sta de vorbă, deja am stabilit asta. Mai multe nu vă pot spune până nu clarificăm. Dar da, ne punem la discuții”, a spus Neluţu Varga pentru iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și