Închide meniul

Neluţu Varga, anunţ despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Deja am stabilit asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2024, 23:08

Neluţu Varga, anunţ despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Deja am stabilit asta!

Neluţu Varga, anunţ despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Neluţu Varga şi Dan Petrescu / Colaj Hepta

Neluţu Varga a făcut un anunţ despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Patronul ardelenilor a recunoscut că va negocia cu Petrescu revenirea la echipă. Petrescu este liber de contact după ce s-a despărţit de sud-coreenii de la Jeonbuk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga îl aşteaptă pe Dan Petrescu la negocieri pentru a reveni la CFR Cluj. Patronul feroviarilor a anunţat că a stabilit data când vor avea negocierile finale.

Neluţu Varga, anunţ despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

”Am înțeles că vine în România mâine sau poimâine și vom sta de vorbă, deja am stabilit asta. Mai multe nu vă pot spune până nu clarificăm. Dar da, ne punem la discuții”, a spus Neluţu Varga pentru iamsport.ro.

Bogdan Mara a anunţat situaţia reală a lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

Bogdan Mara a vorbit deschis despre situaţia reală în care se află Dan Petrescu, anunţat ca şi noul antrenor de la CFR Cluj. Bun prieten cu antrenorul, Mara susţine că lucrurile între cele două părţi nu sunt încă rezolvate.

Dan Petrescu s-ar afla încă în Coreea de Sud, unde face tot posibilul să rezolve problema demiterii sale de la Jeonbuk. Există chiar şi posibilitatea ca „Bursucul” să revină abia la vară pe banca echipei alături de care şi-a adjudecat 5 titluri în Liga 1.

Reclamă

„Nu chiar, nu vine așa vijelios cum scriu ziarele. E clar că există o coincidență și o întâmplare care-l aduc aproape de CFR, plecarea lui Adi, iar ziua următoare Dan a ajuns la un acord să rezilieze contractul. Dan Petrescu a făcut performanțe la CFR Cluj, este iubit de fanii CFR-ului și are relații bune cu patronul clubului și cu toți cei din cadrul clubului.

Tot ce a apărut în presă, am văzut și eu că a semnat, că ajunge la Cluj, că are salariul făcut, nu este adevărat. Eu vă zic exact cum este situația. Dan încă este în Coreea, încă nu a reziliat contractul cu cei de acolo, mai are de discutat termenii rezilierii. După ce va rezolva ce are de luat în Coreea, va veni în România.

A avut o discuție cu Neluțu, vorbeau și înainte. Cu siguranță o să iasă la masă împreună și vor discuta probabil despre o eventuală colaborare. Cât matematic există șanse… Voi îl știți pe Dan foarte bine, un om care nu se lasă bătut niciodată. Dacă va exista o șansă, va crede până în ultimul moment. În cazul în care se va întoarce… Poate își dorește din vară, poate vrea și el o vacanță, poate vrea să formeze echipa din vară”, a declarat Bogdan Mara, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și