Închide meniul

Neluțu Varga le-a pregătit prime speciale jucătorilor CFR-ului, la derby-ul cu FCSB! Câți bani pot încasa elevii lui Dan Petrescu

Cosmin Olteanu Publicat: 9 aprilie 2023, 16:29

Reclamă
Neluțu Varga le-a pregătit prime speciale jucătorilor CFR-ului, la derby-ul cu FCSB! Câți bani pot încasa elevii lui Dan Petrescu

Neluțu Varga le-a pregătit prime speciale jucătorilor CFR-ului, la derby-ul cu FCSB

Jucătorii CFR-ului / Profimedia

Neluțu Varga le-a pregătit prime speciale jucătorilor CFR-ului, la derby-ul cu FCSB! Campioana României va primi vizita celor de la FCSB astăzi, de la ora 21:00, în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul CFR Cluj – FCSB este unul foarte important, având în vedere faptul că, în cazul în care bucureștenii se vor impune, vor devansa trupa lui Dan Petrescu, ajungând pe locul 2. Astfel că Neluțu Varga, patronul campioanei României, le-a pregătit prime speciale jucătorilor ardeleni, pe care le vor încasa doar dacă vor câștiga diseară.

Neluțu Varga le-a pregătit prime speciale jucătorilor CFR-ului, la derby-ul cu FCSB

În cazul în care CFR Cluj se va impune în fața celor de la FCSB, jucătorii campioanei României vor primi o primă de 2.000 de euro, anunță fanatik.ro.

În acest moment, formația pregătită de Dan Petrescu se află pe locul 2 din play-off-ul Ligii 1, cu 34 de puncte obținute, la o lungime în fața celor de la FCSB, aflați pe locul 3.

CFR Cluj, probleme de lot înaintea derby-ului cu FCSB

Campioana României nu va avea la dispoziție trei jucători de bază la meciul cu FCSB, toți fiind accidentați: Mario Camora, Ciprian Deac şi Nana Boateng.

Reclamă

„Sunt accidentări care o să dureze. Nu ştim cât! În următoarele două sau trei meciuri, sigur nu o să fie (n.r. recuperaţi jucătorii). Astăzi este primul antrenament după meciul cu FC Argeş şi vedem ce probleme mai sunt, să nu mai apară ceva nou.

E clar că şi la FCSB când lipesesc Olaru, Compagno şi cei mai buni jucători ai lor, nu le e uşor. Şi la Farul dacă lipsesc Alibec sau Artean. La orice echipă din play-off, când lipsesc jucători importanţi, se vede. Trebuie să facem faţă şi fără ei. Au fost şi meciuri în care am jucat fără Deac, fără Camora, şi echipa a câştigat. Eu mi-aş fi dorit să îi am, îi clar, dar nu e bine să găsim numai scuza asta, că nu joacă Deac, Camora şi Boateng. Trebuie să intrăm pe teren şi să dăm tot ce avem mai bun.

Sunt convins că stadionul va fi plin, lumea va dori victoria. Nu ai timp să le explici la lume că nu a jucat nu ştiu cine. Băieţii care au intrat pe teren trebuie să demonstreze că merită să fie la CFR Cluj. Presiunea e maximă la acest meci, nu mai e meci de campionat, e de play-off şi trei puncte contează.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB arată foarte bine. E clar că antrenorul… nu ai cum să spui că în două săptămâni sau în trei săptămâni poate să facă ceva minuni. Cei care sunt acolo de mult timp ştiu echipa, l-au ajutat pe antrenor. Mi se pare că sunt în formă foarte bună. Arată foarte bine echipa, dar nicio echipă nu este perfectă în play-off, au şi ei problemele lor.

La FCSB şi la Craiova sunt foarte mulţi jucători care de vreo 4-5 ani nu câştigă şi s-au săturat de acest lucru. Vor să câştige, dar la CFR nu cred că s-a stins această foame de trofee”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FCSB.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și