Închide meniul

Neluțu Varga, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu FCSB: „Nu accept nimic altceva, vreau victoria”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 21:37

Neluțu Varga, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu FCSB: Nu accept nimic altceva, vreau victoria”

Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă dacă CFR Cluj va lua titlul

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluțu Varga a transmis un mesaj de luptă înaintea derby-ului cu FCSB. Patronul celor de la CFR Cluj a vorbit despre meciul cu echipa „roș-albastră”, care este programat pe data de 10 decembrie, de la ora 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest duel, FCSB este liderul Ligii 1, cu 37 de puncte, în timp ce CFR Cluj este pe 2, cu 32 de puncte. Astfel, meciul direct dintre cele două formații va fi unul deosebit de important în lupta pentru titlu.

Neluțu Varga, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu FCSB. Ce a transmis patronul ardelenilor

Înainte de derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, patronul echipei din Gruia a menționat faptul că dorește să o învingă pe vicecampioana României și că nu acceptă orice alt rezultat din partea elevilor lui Andrea Mandorlini.

De asemenea, acesta a lansat și o mică ironie la adresa „roș-albaștrilor”, iar mai apoi a spus că dorește să le facă sărbătorile „dezamăgitoare” celor de la FCSB.

„Avem meci foarte important cu FCSB, echipa care este pe primul loc, şi vreau să câştigăm. Nu accept nimic altceva decât o victorie în faţa FCSB-ului.

Reclamă

Echipa joacă un fotbal frumos, dar important este să adunăm puncte. Trebuie neapărat să batem FCSB-ul, să ne apropiem de ei, să le suflăm în ceafă şi când începe play-off-ul, cel mai important segment al campionatului, să fim într-o poziţie în care să atacăm puternic.

Normal că FCSB este o echipă bună, dar eu cred că CFR Cluj este o echipă mult mai bună, mult mai calitativă decât cei de acolo. Spun asta cu tot respectul faţă de fotbaliştii de la FCSB.

Va fi o partidă dificilă, dar sunt ferm convins că avem forţa să batem FCSB-ul. Dacă la începutul campionatului nu prea aveau cu cine juca, glumind puţin, ne ziceau: ‘daţi-ne adversari’, văd că în ultimul timp au parte de adversari de cred că s-au săturat.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt convins că şi noi ne vom încadra acolo şi o să le facem Sărbătorile puţin mai dezamăgitoare cu o victorie în faţa propriilor noştri suporteri

Sperăm să luăm campionatul în acest an chiar dacă este unul de reconstrucţie” a declarat Neluţu Varga, potrivit fanatik.ro.

Prietenul lui Gigi Becali a ieșit la atac! Motivul pentru care Valeriu Iftime l-a criticat pe latifundiar

Patronul celor de la FC Botoșani este de părere că echipa lui Gigi Becali nu va mai realiza vreo performanță notabilă în următoarea perioadă, cum ar fi titlul de campioană sau o calificare în cupele europene.

„La FCSB este un turn Babel acolo. Îmi pare rău s-o spun, dar totul depinde de domnul Becali. E inconstant, el nu poate să facă fotbal de performanță, asta e opinia mea. Niciodată!

Face un meci bun, are două declarații cu care îi ridică în aer pe copiii ăia. Unde joacă mari fotbaliști la FCSB? Doar îi pompează presa. Îi sufocă. Nu ești pregătit de competiții mari, de aia nu se califică în Europa”, a spus Valeriu Iftime, potrivit sptfm.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și