Închide meniul

Neluţu Varga nu a mai ţinut cont de nimic şi a dat afară un „greu” de la CFR Cluj. Motivul deciziei radicale

Dan Roșu Publicat: 4 aprilie 2024, 8:00

Reclamă
Neluţu Varga nu a mai ţinut cont de nimic şi a dat afară un „greu de la CFR Cluj. Motivul deciziei radicale

Neluţu Varga nu a mai ţinut cont de nimic şi a dat afară un "greu" de la CFR Cluj

Neluţu Varga, în timpul unui meci - Hepta

Neluţu Varga a dat afară un om important de la CFR Cluj, după perioada dezastruoasă de la clubul din Gruia, care a culminat cu eliminarea ruşinoasă din Cupa României, după un 0-4 cu Corvinul Hunedoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ziua în care Adi Mutu a plecat de la CFR Cluj, şi Cristi Balaj şi-a anunţat demisia, prin intermediul reţelelor de socializate. Totuşi, orangesport.ro susţine că nu preşedintele a luat decizia, ci acesta ar fi fost demis din funcţie.

Neluţu Varga nu a mai ţinut cont de nimic şi a dat afară un „greu” de la CFR Cluj

Neluţu Varga l-a dat afară pe Cristi Balaj şi decizia nu a avut legătură doar cu ruşinea din Cupa României, ci şi cu faptul că, la nivel declarativ, fostul arbitru nu s-ar fi implicat mai mult pentru a-şi apăra clubul.

De cealaltă parte, președintele de la CFR Cluj a spus că eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care l-a marcat şi care i-a afectat starea de sănătate.

„Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Reclamă

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie.
În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare.

Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a scris Cristi Balaj, pe Facebook.

Suma pe care a încasat-o Adrian Mutu, la CFR Cluj

Adrian Mutu nu mai este antrenorul lui CFR Cluj. „Briliantul” a luat decizia de a pleca de pe banca clujenilor, după eşecul umilitor suferit în Cupa României, cu Corvinul Hunedoara.

Reclamă 4 / 0/3

Conform fanatik.ro, Adrian Mutu a primit doar 5000 de lei, în perioada petrecută la CFR Cluj. Această sumă este reprezentată de salariul antrenorului, pentru cele trei zile bifate pe banca clujenilor, în luna ianuarie.

„Briliantul” avea un salariu de 15.000 de euro la CFR Cluj, însă acesta nu şi-a primit banii pe lunile februarie şi martie. Când a luat decizia de a demisiona, Mutu a renunţat la cei 30.000 de euro pe care trebuia să-i primească din partea lui Neluţu Varga.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și