Închide meniul

Neluţu Varga nu se teme înainte de FCSB – CFR Cluj! Mesaj categoric înaintea derby-ului din Ghencea: „Rămânem o forţă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2023, 10:42

Neluţu Varga nu se teme înainte de FCSB – CFR Cluj! Mesaj categoric înaintea derby-ului din Ghencea: „Rămânem o forţă!

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Philip Otele şi Cristi Manea

Neluţu Varga, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj/ Hepta

Neluţu Varga nu se teme de FCSB, înaintea derby-ului pe care CFR Cluj îl va disputa cu roş-albaştrii în Ghencea. Patronul clujenilor a declarat că echipa sa va da totul pentru a obţine cele trei puncte în duelul din etapa viitoare, pentru a-şi demonstra astfel valoarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj, derby-ul rundei a patra din Liga 1, se va disputa pa stadionul din Ghencea. Este primul meci pe care roş-albaştrii îl joacă pe această arenă, după o pauză de opt ani. Meciul va fi duminică, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Neluţu Varga nu se teme înainte de FCSB – CFR Cluj, derby-ul din Ghencea

Neluţu Varga s-a declarat bucuros de faptul că CFR Cluj a prestat un joc bun, în duelul cu Adana Demirspor. În ciuda eliminării, patronul clujenilor a mărturisit că celelalte echipe din Liga 1 au greşit atunci când i-au desconsiderat pe ardeleni.

De asemenea, în privinţa derby-ului cu FCSB, Varga a declarat că îşi doreşte ca CFR Cluj să obţină victoria pe Ghencea. Acesta este convins că echipa sa a rămas o forţă în Liga 1.

„Sunt foarte fericit că am arătat fotbal de nivel european. Toată lumea ne cânta prohodul, toți ziceau că suntem terminați.

Reclamă

Eu cred că am făcut o echipă, cel puțin la fel de bună, dacă nu și mai bună decât formațiile cu care am câștigat de cinci ori la rând titlul de campioană a României. Am avut o încântare când tot stadionul ne-a aplaudat la final, toți cei de acolo și sunt foarte mulțumit de toată treaba care s-a făcut vara asta.

Vreau să demonstrăm la meciul cu FCSB că am fost, rămânem și vom fi o forță a fotbalului din România și vom da totul ca să câștigăm partida cu FCSB”, a declarat Neluţu Varga, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, avertisment pentru Neluţu Varga înaintea derby-ului FCSB – CFR Cluj, din Ghencea

Gigi Becali a lansat un avertisment pentru Neluţu Varga înaintea derby-ului FCSB – CFR Cluj, care se va disputa pe stadionul din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul roş-albaştrilor l-a anunţat pe rivalul său din Gruia să îşi ia gândul la victorie. „Nimeni de pe tot globul ăsta nu mai poate să ne bată!”, a fost reacţie triumfătoare a latifundiarului din Pipera.

„Mi-a plăcut CFR Cluj. Credeam în Craiova, dar amândouă echipele sunt. Și Craiova mi-a plăcut cât are benzină, are jucători tehnici, valoroși. Și CFR, nu mă așteptam. Îmi place mult Krasniqi.

El (n.r. – Neluțu Varga), săracul, vrea să vândă, dar nu mai are piață, n-are etichetă, n-are marcă. Pui Neluțu, pui Becali, păi ce facem? Să vedem, pune eticheta Becali și pune eticheta Neluțu.

Niciodată în viața lor nu poate să ne bată. Nu mai poate să ne bată nimeni. Un egal poți să mai zici, dar ca să spui că poate cineva să ne bată pe noi, nu mai poate. Nimeni, nimeni, nimeni de pe tot globul ăsta„, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și