Închide meniul

Neluțu Varga, plângeri penale contra arbitrilor și a FRF! Anunțul disperat al patronului de la CFR Cluj

Dan Roșu Publicat: 8 mai 2023, 9:01

Reclamă
Neluțu Varga, plângeri penale contra arbitrilor și a FRF! Anunțul disperat al patronului de la CFR Cluj

Neluțu Varga, plângeri penale contra arbitrilor și a FRF

Andrei Ivan, în meciul cu CFR Cluj / Hepta

Neluțu Varga anunță că va face plângeri penale contra arbitrilor și a FRF. Anunțul patronului de la CFR Cluj a venit după egalul cu Universitatea Craiova, 1-1, la capătul căruia ardelenii tremură și pentru locul de cupe europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce și-a anunțat retragerea din fotbal, Varga a susținut ca va lua măsuri împotriva arbitrilor și a Federației. Omul de afaceri susține că echipa sa a fost dezavantajată în trei rânduri.

Neluțu Varga, plângeri penale contra arbitrilor și a FRF

Varga a luat legătura cu producătorii emisiunii Digi Sport Special și le-a transmis acestora că va face plângeri penale împotriva celor menționați mai sus.

Ardelenii s-au simțit dezavantajați în mai multe rânduri în derby-ul cu oltenii, Mai întâi, Radu Petrescu l-a eliminat pe Andrei Ivan, dar a revenit asupra deciziei, după ce a consultat VAR-ul. Același Ivan a egalat dintr-o poziție suspectă de ofsaid. CFR a mai cerut și un penalty, la un henț al lui Badelj.

Dan Petrescu a părăsit conferința de presă înjurând

Dan Petrescu a părăsit conferința de presă înjurând, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Antrenorul gazdelor și-a continuat tirada la adresa arbitrilor și după flash-interviul din care a plecat nervos.

Reclamă

După ce a părăsit sala de conferințe, Petrescu a fost auzit înjurând și exclamând ”Bravo, mă!”, înainte ca ușa să fie închisă rapid de oamenii din club, astfel că nu știm către cine și-a îndreptat acesta furia.

La conferință, antrenorul campioanei a vorbit doar de arbitraj. ”Asta e, ce să facem? Dacă am fost furați 7 din 7, ce să facem? Dacă eu am penalty la Rapid, la Moraes, nu dă. Acum avem cartonaș roșu, se întoarce. Avem gol din ofsaid clar. Birligea e penalty, nu e penalty. Ofsaid la golul lui Băluță. Totul e împotriva noastră.

Nu contează cum a jucat echipa. Nu mai contează nimic acum, mai sunt trei meciuri, ce mai contează? Au vrut să ne scoată din lupta pentru titlu, foarte bine, au reușit. Nu mai rezist. Trag liniile alea cum vor. Toate deciziile VAR sunt contra noastră.

Reclamă 4 / 0/3

În rest, nu mai am ce să zic despre meci. Nu mai vreau să comentez. 7 din 7. Nu e complot. Am venit (n.r. – la conferință) din respect pentru voi. Am vrut să zic să sunt bolnav, dar n-are rost. N-am ce să vorbesc despre fotbal, sunt foarte supărat. Nu am fost lăsați 7 meciuri. Nu mai vreau să vorbesc, că vorbesc urât”, a spus Petrescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și