Închide meniul

Neluţu Varga, primul interviu după problemele grave de sănătate. Patronul lui CFR Cluj i-a transmis un mesaj clar lui Dan Petrescu: „Eram nervos!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 august 2022, 16:42

Reclamă
Neluţu Varga, primul interviu după problemele grave de sănătate. Patronul lui CFR Cluj i-a transmis un mesaj clar lui Dan Petrescu: „Eram nervos!

Neluțu Varga este patronul lui CFR Cluj

Neluțu Varga, în tribunele stadionului lui CFR Cluj / Hepta

Neluţu Varga a oferit primul interviu după problemele grave de sănătate. Acesta a ajuns la spital după ce CFR Cluj a fost eliminată ruşinos de FC Pyunik din preliminariile UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga se recuperează după perioada dificilă. Acesta ştie ce trebuie să facă pentru a nu avea din nou probleme de sănătate.

Neluţu Varga, primul interviu după problemele grave de sănătate

„Mult mai bine. Sunt încă în repaus și trebuie să am grijă de tratament. Am un regim alimentar mai strict. Fumez mai puțin, fără alcool, fără grăsimi, fără dulciuri… Nu voi mai pune totul la suflet”, a declarat Neluţu Varga, potrivit prosport.ro.

Chiar dacă au apărut informaţii despre retragerea sa din fotbal, Neluţu Varga infirmă orice zvon şi anunţă că va fi mult mai atent la capitolul transferuri.

„Da, și cu mai multă chibzuință. Adică selecțiile de jucători să fie mai bine făcute și „să nu îngrași porcul în ajun”. Transferurile trebuie făcute mai din timp”, a precizat finanţatorul ardelenilor.

Reclamă
Reclamă 4

Patronul lui CFR Cluj, mesaj clar pentru Dan Petrescu

Dan Petrescu a fost aproape demis după eliminarea din preliminariile UEFA Champions League. Acum, patronul a revenit la sentimente mai bune şi anunţă că nu se pune problema ca „Bursucul” să plece.

„Am fost nemulțumit după eliminarea din Champions League, dar nu se pune problema ca el să plece. Atunci era o situație la nervi. Eram nervos, oricine s-ar fi gândit la asta, pentru că nu poți da afară toată echipa. M-am gândit că s-a greșit ceva, dar nu știam ce.

Pentru că eu le-am dat tot ce mi-au cerut și le-am făcut pe plac. Nu mi-am dat seama ce s-a greșit, pentru că nu a fost greșeala mea. Dar nu dau vina pe antrenor. S-au relaxat. S-au crezut calificați”, a mai spus patronul campioanei României pentru sursa citată.

Reclamă

Neluțu Varga ar fi fost în comă indusă după dezastrul suferit de CFR Cluj cu FC Pyunik

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, ar fi ajuns în comă indusă după dezastrul suferit de echipa sa în preliminariile Champions League.

Conducătorii campioanei României au venit cu precizări şi au asigurat că starea de sănătate a lui Neluţu Varga este una stabilă.

„Ca urmare a ultimelor informații răspândite în mass-media cu privire la starea de sănătate a domnului Varga, dorim să vă informăm următoarele:

Suntem extrem de dezamăgiți de felul în care se răspândesc informațiile false. Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm și ne-a transmis că este alături de noi și ne ține pumnii la meciul din această seară. Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi. Conducerea clubului CFR 1907 Cluj. 16.07.2022„, se arată în comunicatul clubului.

„A ajuns foarte repede la spital, în timp util, și medicii au reușit să îi facă tromboliză!”

Potrivit foaiatransilvana.ro, Neluțu Varga nu mai putea să vorbească în momentul când a ajuns la unitatea medicală și avea deja probleme cu echilibrul. Medicii au luat decizia de a-l plasa în comă indusă pentru a calma spasmul cerebral și pentru a evita extinderea daunelor cerebrale suferite, ca urmare a stării de stres.

„I s-a făcut tromboliză. A ajuns foarte repede la spital, în timp util, și medicii au reușit să îi facă tromboliză. Am înțeles că este un tratament de ultimă generație. El a ajuns la spital și nu mai putea vorbi și avea mici probleme de echilibru. El este acum sub supravegherea medicilor”, a spus o persoană din familia lui Neluțu Varga, conform sursei de mai sus.

De cazul lui Neluțu Varga s-a ocupat profesorul doctor Ștefan Florian, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

23:26

Denis Alibec a anunţat la ce echipă vrea să joace! I-a dat răspunsul final lui Gigi Becali

23:12

FotoToni Kroos, prima reacţie după ultimul lui meci din carieră: „Putem fi mândri”! A rămas minute bune pe teren după ultimul fluier!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și