Închide meniul
UPDATE

Neluțu Varga ar fi în comă indusă după dezastrul suferit de CFR Cluj cu FC Pyunik. Oficialii clubului asigură că e în stare stabilă

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2022, 20:40

Neluțu Varga ar fi în comă indusă după dezastrul suferit de CFR Cluj cu FC Pyunik. Oficialii clubului asigură că e în stare stabilă

Neluțu Varga este patronul lui CFR Cluj

Neluțu Varga, în tribunele stadionului lui CFR Cluj / Hepta

  • Neluțu Varga, în comă indusă
  • CFR Cluj, umilită de FC Pyunik

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, ar fi ajuns în comă indusă după dezastrul suferit de echipa sa în preliminariile Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după înfrângerea CFR-ului cu FC Pyunik, Neluțu Varga a fost internat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Update 20.35: Conducătorii campioanei României au venit cu precizări. Asigură că starea de sănătate a lui Neluţu Varga este una stabilă şi că nu se pune problema să fie în comă indusă.

Reclamă

Ca urmare a ultimelor informații răspândite în mass-media cu privire la starea de sănătate a domnului Varga, dorim să vă informăm următoarele:

Suntem extrem de dezamăgiți de felul în care se răspândesc informațiile false. Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm și ne-a transmis că este alături de noi și ne ține pumnii la meciul din această seară. Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi. Conducerea clubului CFR 1907 Cluj. 16.07.2022„, se arată în comunicatul clubului.

Reclamă

Neluțu Varga, în comă indusă după dezastrul suferit de CFR Cluj cu FC Pyunik

Potrivit foaiatransilvana.ro, Neluțu Varga nu mai putea să vorbească în momentul când a ajuns la unitatea medicală și avea deja probleme cu echilibrul. Medicii au luat decizia de a-l plasa în comă indusă pentru a calma spasmul cerebral și pentru a evita extinderea daunelor cerebrale suferite, ca urmare a stării de stres.

„I s-a făcut tromboliză. A ajuns foarte repede la spital, în timp util, și medicii au reușit să îi facă tromboliză. Am înțeles că este un tratament de ultimă generație. El a ajuns la spital și nu mai putea vorbi și avea mici probleme de echilibru. El este acum sub supravegherea medicilor”, a spus o persoană din familia lui Neluțu Varga, conform sursei de mai sus.

De cazul lui Neluțu Varga se ocupă profesorul doctor Ștefan Florian, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume. Peste câteva zile, patronul lui CFR Cluj va fi supus unui RMN, pentru a stabili dacă leziunile cerebrale persistă sau au dispărut.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, despre starea a lui Neluțu Varga: „Din cauza fotbalului a ajuns acolo!”

În urmă cu doar o zi, antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, spunea că Neluțu Varga se simte mai bine și speră să revină alături de echipă în următoarea perioadă.

„Ştiu că e mai bine şi în curând va fi lângă noi, sănătos. Poate din cauza fotbalului este unde e acolo, pentru că îşi doreşte foarte mult să câştige.”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – Rapid.

Joi seară, la o zi după rușinea suferită de CFR Cluj cu FC Pyunik, președintele ardelenilor, Cristi Balaj, a anunțat că Neluțu Varga a suferit „neplăceri medicale”.

„Supărarea a fost atât de mare încât a avut anumite neplăceri medicale. Nu putem decât să fim alături de el. Nu s-a simțit foarte bine. Este important ca finanțatorul să revină alături de noi, să fie apt din punct de vedere medical. Îi ținem pumnii”, a transmis Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

CFR Cluj are datorii uriașe

În urma eliminării în turul 1 preliminar al Champions League, CFR Cluj a pierdut câteva milioane de euro, bani cu care Neluțu Varga spera să mai salveze situația critică de la club.

Conducătorii clubului din Gruia au publicat bilanțul oficial și sunte temeri mari în privința modului în care vor reuși să fie plătite. Potrivit digisport.ro, CFR are o „gaură” în buget de 129.856.351 de lei (n.r. 26.280.000 de euro).

Doar în 2021, ardelenii au înregistrat pierderi de aproximativ 8.8 milioane de euro. Și datoriile față de angajații grupării feroviare au atins o bornă teribilă. Este vorba de peste 26 de milioane de lei, de aproape trei ori mai mult decât în 2020.

Reclamă

Situația este surprinzătoare, în condițiile în care CFR Cluj a încasat, în 2021, în jur de 11 milioane de euro de la UEFA. În aceste condiții, clubul din Gruia ar putea a doua oară în insolvență.

 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul 17:30 Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB