Închide meniul

Neluțu Varga scoate la vânzare acțiunile lui CFR Cluj! Decizie radicală luată de patronul campioanei

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 august 2022, 10:05

Neluțu Varga scoate la vânzare acțiunile lui CFR Cluj! Decizie radicală luată de patronul campioanei

Neluțu Varga este patronul lui CFR Cluj

Neluțu Varga, în tribunele stadionului lui CFR Cluj / Hepta

Neluțu Varga este hotărât să scoată la vânzare acțiunile de la CFR Cluj, după eliminarea campioanei României din preliminariile UEFA Champions League. Ardelenii au probleme tot mai mari cu banii, iar finanțatorul din Gruia simte că nu mai poate face față de unul singur cheltuielilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost eliminată încă din primul tur preliminar al UEFA Champions League, de FC Pyunik, iar acum tremură serios din cauza problemelor cu banii. În aceste condiții, Varga riscă să-și piardă o mare parte din investiția realizată în Gruia în ultimii 7 ani.

Neluțu Varga scoate la vânzare acțiunile lui CFR Cluj!

Potrivit gsp.ro, Neluțu Varga s-a săturat să susțină de unul singur clubul și este pregătit să recurgă la o soluție radicală. Patronul CFR-ului, care recent ar fi suferit un atac vascular cerebral, este dispus să scoată la vânzare aproape jumătate din acțiunile deținute la formația ardeleană.

Varga vrea să rămână totuși acționar majoritar, cu 51% din pachet. Conducătorul campioanei României ar fi început deja discuțiile cu mai mulți investitori din străinătate.

„Neluțu Varga a început de ceva timp discuții cu importanți oameni de afaceri din străinătate. Ar fi vorba să vină și să investească sume importante lunar. 

Reclamă

Respectivii ar intenționa să cumpere chiar mai mult de jumătate din club. Dar Varga vrea să-și păstreze pachetul majoritar, măcar 51% din acțiuni. Și vrea să facă asta indiferent dacă echipa prinde sau nu grupele Conference League în acest an”, au spus surse apropiate clubului, potrivit gsp.ro.

Eliminarea prematură din preliminariile Champions League a reprezentat o lovitură uriașă pe plan financiar pentru CFR Cluj. Ardelenii au acumulat o datorie colosală către Neluțu Varga, în valoare de 26 milioane de euro.

Conform sursei citate, jucătorii campioanei și-au primit salariile cu întârziere în ultimele 4 luni. De asemenea, aceștia nu și-au încasat nici primele de victorii și bonusurile pentru cucerirea titlului din sezonul precedent.

Reclamă 4 / 0/3
  • CFR Cluj va juca împotriva lui Solgorsk (Belarus) în turul 3 preliminar din Conference League

Cristi Balaj, anunț despre starea de sănătate a lui Neluțu Varga

Recent, Cristi Balaj a vorbit despre situația lui Neluțu Varga, care a fost internat după înfrângerea suferită de CFR Cluj împotriva celor de la Pyunik Erevan, în turul 1 preliminar Champions League.

Imediat după elNeluțu Varga a fost internat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Deși în spațiul public a apărut informația că Neluțu Varga ar fi fost plasat în comă indusă, Cristi Balaj a asigurat că patronul de la CFR Cluj se află în afara oricărui pericol.

„Îi dedicăm victoria domnului Varga. Toți am jucat pentru el. Este un om și o persoană care a fost mereu alături de club. Am stat astăzi de vorbă cu el. Membrii familiei m-au rugat să demontez informațiile cu privire la starea de sănătate. Este din ce în ce mai bine, se recuperează, comunicăm. Este bine îngrijit, mulțumim medicilor specialiști”, a spus Cristi Balaj, după meciul CFR Cluj – Rapid 1-0, conform orangesport.ro.

De cazul lui Neluțu Varga se ocupă profesorul doctor Ștefan Florian, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume.

În urma eliminării în turul 1 preliminar al Champions League, CFR Cluj a pierdut câteva milioane de euro, bani cu care Neluțu Varga spera să mai salveze situația critică de la club.

 

Reclamă

 

Recomandări
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Neluțu Varga scoate la vânzare acțiunile lui CFR Cluj!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și