Închide meniul

„Neluţu Varga ştie numărul meu!” Adrian Mutu a recunoscut oferta pe care a avut-o de la CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 15 ianuarie 2024, 23:43

Reclamă
„Neluţu Varga ştie numărul meu! Adrian Mutu a recunoscut oferta pe care a avut-o de la CFR Cluj

Adrian Mutu a confirmat că va fi noul antrenor de la CFR Cluj

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia

Adrian Mutu a recunoscut, în direct, oferta pe care a avut-o de la CFR Cluj. Antrenorul a dezvăluit că a fost contactat, de mai multe ori, de către Neluţu Varga, mărturisind că l-ar tenta să-i antreneze pe clujeni, în viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a rămas liber de contract, după ce în această iarnă s-a despărţit de Neftci Baku. Doar o jumătate de sezon a petrecut „Briliantul” pe banca azerilor, pe care i-a preluat în vară, după plecarea de la Rapid.

Adrian Mutu a recunoscut oferta pe care a avut-o de la CFR Cluj

Adrian Mutu a dezvăluit că a purtat discuţii cu Neluţu Varga, pentru a o prelua pe CFR Cluj. „Briliantul” s-a declarat dispus să îi antreneze pe clujeni, deoarece aceştia au ca obicetiv câştigarea titlului.

De asemenea, Mutu s-a mai declarat dispus să negocieze din nou cu Neluţu Varga, mărturisind că în cazul în care va fi dorit cu adevărat la CFR Cluj, patronul clujenilor îl va contacta imediat.

„CFR e o echipă care m-ar interesa, pentru că e una care câștigă campionate. Vreau să merg la una care poate să îmi pună în valoare calitățile și eu să pot să am succes cu acea echipă.

Reclamă

E foarte greu să ai o echipă care nu concurează la un nivel la care tu vrei. Eu știu cum e, am fost și la echipă mică și la echipă mare.

Da, e adevărat (n.r. că Ioan Varga l-a dorit de mai multe ori). Cred că, dacă mă dorește cu adevărat, pune mâna pe telefon și mă sună. Știe numărul meu.

I-am mai transmis cândva că, dacă vrea ca eu să fiu sperietoarea tuturor antrenorilor de la CFR, nu prea e ok”, a declarat Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă, după plecarea de la Neftci Baku

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă, după plecarea de la Neftci Baku. Antrenorul român a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt, atunci când a decis să se despartă de formaţia din Azerbaidjan. Acesta le-a transmis oficialilor azeri faptul că nu va mai reveni la echipă, după pauza pe care a luat-o, ca urmare a decesului mamei sale.

Adrian Mutu a dezvăluit că el a luat decizia de a pleca de la Neftchi şi nu a fost dat afară de la clubul azer. Acesta a transmis că presiunea a fost una imensă, încă de la începutul mandatului său în Azerbaidjan.

„Aș vrea să rectific ceva ce s-a scris, asta în favoarea clubului. S-a spus că m-a dat afară în momentul acela dificil pentru mine. Nu e așa, nu s-a întâmplat chiar așa.

În momentul când mama a intrat în comă, eu le-am transmis că vreau să fiu alături de familie. Când s-a întâmplat, le-am spus că nu o să mă mai întorc.

Ei s-au comportat și se comportă foarte bine. Atunci nu mai îmi era capul la fotbal. Nu a fost nicio ceartă, nu am făcut niciun gest.

Nu vreau să par o victimă. Acesta este adevărul. Eu am plecat imediat, în acea zi. Au fost mai multe chestii”, a transmis Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:19 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! El e eroul „câinilor” în turul barajului de pe Arena Naţională 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” Vezi toate știrile
Citește și