Închide meniul

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă, după plecarea de la Neftci Baku: „Nu s-a întâmplat aşa!”

Viviana Moraru Publicat: 15 ianuarie 2024, 20:58

Reclamă
Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă, după plecarea de la Neftci Baku: „Nu s-a întâmplat aşa!

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă, după plecarea de la Neftci Baku

Adrian Mutu, în timpul unui meci amical la Neftchi Baku/ Profimedia

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă, după plecarea de la Neftci Baku. Antrenorul român a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt, atunci când a decis să se despartă de formaţia din Azerbaidjan. Acesta le-a transmis oficialilor azeri faptul că nu va mai reveni la echipă, după pauza pe care a luat-o, ca urmare a decesului mamei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a preluat-o pe Neftci Baku la începutul sezonului, atunci când s-a despărţit de Rapid. „Briliantul” a bifat 23 de meciuri la formaţia azeră, înregistrând zece victorii, cinci remize şi opt înfrângeri.

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă, după plecarea de la Neftci Baku

Adrian Mutu a dezvăluit că el a luat decizia de a pleca de la Neftchi şi nu a fost dat afară de la clubul azer. Acesta a transmis că presiunea a fost una imensă, încă de la începutul mandatului său în Azerbaidjan.

„Briliantul” a mai declarat că pierderea mamei sale l-a afectat enorm, şi nu s-a mai putut concentra la fotbal.

„Aș vrea să rectific ceva ce s-a scris, asta în favoarea clubului. S-a spus că m-a dat afară în momentul acela dificil pentru mine. Nu e așa, nu s-a întâmplat chiar așa.

Reclamă
Reclamă

În momentul când mama a intrat în comă, eu le-am transmis că vreau să fiu alături de familie. Când s-a întâmplat, le-am spus că nu o să mă mai întorc.

Ei s-au comportat și se comportă foarte bine. Atunci nu mai îmi era capul la fotbal. Nu a fost nicio ceartă, nu am făcut niciun gest.

Nu vreau să par o victimă. Acesta este adevărul. Eu am plecat imediat, în acea zi. Au fost mai multe chestii”, a transmis Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Reclamă

Adrian Mutu, primele declarații după moartea mamei sale

Adrian Mutu a oferit primele declarații după moartea mamei sale. „Briliantul” a vorbit despre tragedia care s-a întâmplat chiar înainte de Crăciun, dar și despre lovitura pe care a încasat-o din partea oficialilor de la Neftci Baku.

Cel mai bun marcator din istoria echipei naționale, la egalitate cu Gică Hagi, a dezvăluit faptul că, în momentul de față, încearcă să se echilibreze după moartea mamei sale. Adrian Mutu a menționat că nu este încă interesat de fotba și că preferă să petreacă timp alături de cei dragi.

Durerea e uriaşă şi rămâne, nu are cum să se şteargă. A fost o lună şi jumătate foarte, foarte dificilă, mai ales de când a intrat în comă, lucrurile s-au înrăutăţit şi… Încerc să mă echilibrez, alături de cei dragi, încerc să las deoparte tot felul de chestii.

De o lună şi ceva sunt un altfel de om… Repet, nu vreau să detaliez prea mult, mă gândesc doar cum să mă liniştesc, mulţumesc familiei că-mi este sprijin, aproape.

Din luna februarie încolo o să mă gândesc şi la fotbal. În momentul ăsta, nu! Dar nu se ştie niciodată ce poate să apară. Mă gândesc doar să mă liniştesc. Echipele angrenate în pregătirile de iarnă au antrenori, eu sunt cu ale mele, vom vedea ce va fi”, a spus Adrian Mutu, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:14

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

20:00

CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și