Închide meniul

Neluțu Varga taie în carne vie la CFR Cluj! Doi jucători, OUT de la echipa antrenată de Dan Petrescu

Alex Ioniță Publicat: 12 septembrie 2024, 18:38

Reclamă
Neluțu Varga taie în carne vie la CFR Cluj! Doi jucători, OUT de la echipa antrenată de Dan Petrescu

Neluțu Varga taie în carne vie la CFR Cluj!

Foto: Hepta

Neluțu Varga taie în carne vie la CFR Cluj! Echipa din Gruia a renunțat la serviciile a încă 2 jucători, după plecările lui Armend Thaqi, Daniel Bîrligea și Arlind Ajeti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre fundașul dreapta Andrei Peteleu și despre atacantul Valentin Serebe.

Neluțu Varga taie în carne vie la CFR Cluj!

Momentan însă, CFR Cluj nu a anunțat plecările în mod oficial. Totuși, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a dezvăluit că înțelegerile celor doi jucători au fost reziliate.

”FC CFR 1907 CLUJ SA vs. SEREBE VALENTIN YACOBO – Încetare raporturi contractuale. Admite cererea. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților, începând cu data de 11.09.2024. Definitivă.

FC CFR 1907 CLUJ SA vs. PETELEU IONUȚ ANDREI – Încetare raporturi contractuale. Admite cererea. Constată încetarea raporturile contractuale prin acordul părților, începând cu data de 11.09.2024. Definitivă”, sunt informațiile oferite de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor.

Reclamă
Reclamă

Suma uriaşă pe care Gigi Becali trebuie să i-o plătească lui Neluţu Varga dacă Daniel Bîrligea va juca împotriva lui CFR Cluj!

S-a aflat care este suma uriaşă pe care Gigi Becali trebuie să i-o plătească lui Neluţu Varga dacă Daniel Bîrligea va juca împotriva lui CFR Cluj.

CFR Cluj – FCSB se dispută duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00, pe Cluj Arena. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali dezvăluia că Dan Şucu a intrat pe fir şi a dorit să îl deturneze pe Daniel Bîrligea din drumul spre FCSB. Gigi Becali a susţinut că, astfel, l-a costat mai mult transferul atacantului la echipa lui.

Reclamă

Becali spunea că a acceptat toate condiţiile lui Neluţu Varga. Suma fixă de transfer a fost 2 milioane de euro. La ea se adaugă însă anumite bonusuri, plus un procent de 15% dintr-o viitoare revânzare a lui Daniel Bîrligea.

Potrivit digisport.ro, în contractul de transfer al lui Bîrligea de la CFR Cluj la FCSB a fost inclusă şi o clauză de 300.000 de euro pentru fiecare meci în care atacantul de 24 de ani evoluează împotriva fostei sale echipe.

Gigi Becali preciza că nu poate da mai multe detalii din transferul lui Bîrligea. Motivul: în contract a fost stipulată şi o clauză de confidenţialitate. Becali ar trebui să plătească 30.000 de euro dacă vorbeşte despre detaliile din contractul de transfer.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:21

Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea! Verdict despre transferul atacantului la FCSB: „Au greșit! Valoare medie”

19:52

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Mesajul transmis de cea mai bună handbalistă a României

19:44

Răzvan Onea și-a prelungit contractul cu Rapid! A semnat până în 2027: „Îmi doresc să câștigăm trofee!”

19:33

„Poate fi Ștefan Târnovanu titular la națională?” Helmut Duckadam a dat răspunsul pe loc! Mesaj pentru portarul de la FCSB

19:28

McLaren, decizie fermă în lupta pentru titlul mondial! Ce se va întâmpla începând cu Marele Premiu al Azerbaidjanului

19:17

Kylian Mbappe, victorie în procesul cu PSG! Campioana Franţei, obligată să-i plătească jucătorului o sumă fabuloasă

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României 6 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!”
Citește și