Închide meniul

Suma uriaşă pe care Gigi Becali trebuie să i-o plătească lui Neluţu Varga dacă Daniel Bîrligea va juca împotriva lui CFR Cluj!

Bogdan Stănescu Publicat: 10 septembrie 2024, 21:15

Reclamă
Suma uriaşă pe care Gigi Becali trebuie să i-o plătească lui Neluţu Varga dacă Daniel Bîrligea va juca împotriva lui CFR Cluj!

Suma uriaşă pe care Gigi Becali trebuie să i-o plătească lui Neluţu Varga dacă Bîrligea joacă cu CFR Cluj

Gigi Becali, alături de Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu / Profimedia Images

S-a aflat care este suma uriaşă pe care Gigi Becali trebuie să i-o plătească lui Neluţu Varga dacă Daniel Bîrligea va juca împotriva lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – FCSB se dispută duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00, pe Cluj Arena. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Suma uriaşă pe care Gigi Becali trebuie să i-o plătească lui Neluţu Varga dacă Daniel Bîrligea va juca împotriva lui CFR Cluj!

Gigi Becali dezvăluia că Dan Şucu a intrat pe fir şi a dorit să îl deturneze pe Daniel Bîrligea din drumul spre FCSB. Gigi Becali a susţinut că, astfel, l-a costat mai mult transferul atacantului la echipa lui.

Becali spunea că a acceptat toate condiţiile lui Neluţu Varga. Suma fixă de transfer a fost 2 milioane de euro. La ea se adaugă însă anumite bonusuri, plus un procent de 15% dintr-o viitoare revânzare a lui Daniel Bîrligea.

Potrivit digisport.ro, în contractul de transfer al lui Bîrligea de la CFR Cluj la FCSB a fost inclusă şi o clauză de 300.000 de euro pentru fiecare meci în care atacantul de 24 de ani evoluează împotriva fostei sale echipe.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali preciza că nu poate da mai multe detalii din transferul lui Bîrligea. Motivul: în contract a fost stipulată şi o clauză de confidenţialitate. Becali ar trebui să plătească 30.000 de euro dacă vorbeşte despre detaliile din contractul de transfer.

Ce plan avea Neluțu Varga cu Daniel Bîrligea, înainte de transferul la FCSB! Chiar atacantul a dezvăluit totul

Iată ce plan avea Neluțu Varga cu Daniel Bîrligea înainte de transferul la FCSB! Noul atacant din lotul echipei lui Gigi Becali a dezvăluit totul.

Neluțu Varga, patronul de la CFR Cluj, și-a dorit să îl vândă pe Bîrligea în străinătate. Chiar noul atacant de la FCSB a dezvăluit acest lucru.

Reclamă

Totuși, potrivit lui Daniel Bîrligea, nu s-au „găsit acorduri” pentru o eventuală mutare. Neluțu Varga a acceptat astfel oferta lui Gigi Becali, iar atacantul a ajuns la FCSB.

„Planurile CFR-ului erau să mă vândă afară, în Europa, doar că nu s-au găsit acordurile.

(n.r. despre transferul la FCSB) În primul rând au fost mai decişi, m-au sunat mai repede, au fost foarte rapizi, mi-au spus ”Te vrem” şi nu s-au lungit, au fost direcţi, scurt şi la obiect. Am venit aici pentru suporteri, pentru climat, pentru că tot clubul e foarte important şi organizat şi, cu siguranţă, şi pt Europa”, a spus Daniel Bîrligea, potrivit orangesport.ro.

De asemenea, Daniel Bîrligea a mai declarat că speră să facă un sezon bun în tricoul FCSB-ului.

„Eu am încredere în mine, ştiu ceea ce pot şi cred că aici pot să fac mult mbeai bine decât ceea ce am făcut la CFR pentru că e o echipă munceşte foarte mult pe faza ofensivă şi cred că mă poate ajuta mult mai mult să mă dezvolt, să am am mai multe ocazii să creez mai mult”, a mai spus atacantul.

Bănel Nicoliță, pariu nebun după transferul lui Bîrligea la FCSB

Bănel Nicoliţă a făcut un pariu nebun după transferul lui Bîrligea la FCSB. Bănel crede că noul atacant al campioanei României poate ajunge să valoreze cel puţin 10 milioane de euro în doi ani.

Bănel Nicoliţă a mai spus că s-a interesat despre Bîrligea. E de părere că acesta era numărul 9 de care echipa lui Gigi Becali avea nevoie.

„Mă bucur că Bîrligea a ales să vină la FCSB, fiind și brăilean de-ai mei. FCSB avea nevoie de un număr nouă precum e el. FCSB nu avea număr nouă, nici Tănase, nici Băluță, nici Miculescu nu erau atacanți. Eu cred că Bîrligea va face furori în roș-albastru, e un atacant foarte bun și sper să valoreze cel puțin 10 milioane de euro în doi ani.

Am luat și eu multe informații despre el. E un băiat bun, care a plecat de jos, cu multe probleme și a ajuns sus doar prin muncă”, a spus Bănel Nicoliţă.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:11

VideoSurpriza uriaşă a lui Mihai Leu pentru „Mexicanul”, un fan nelipsit de la cursele de maşini

23:08

„Unul dintre voi” Jayson Papeau, mesaj emoţionant la despărţirea de Rapid: „Menţiune pentru domnul Şucu”

22:57

LIVE SCOREOlanda – Germania 2-2 se joacă ACUM. Duel de foc în Liga A din Nations League. Spectacol la Amsterdam

22:48

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională: „După asta sunt bucureştenii disperaţi?”

22:14

„A schimbat radical!” Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa în România – Lituania

21:59

„Un început excelent” Reacţia lui Victor Piţurcă după primele două meciuri ale lui Lucescu la naţională! Ce a spus de Mitriţă

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT 6 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato
Citește și