Închide meniul

Neluţu Varga tună şi fulgeră după Sepsi – CFR Cluj 2-1! Ce a spus despre faza golului victoriei, marcat după un offside nedictat!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 decembrie 2023, 12:10

Neluţu Varga tună şi fulgeră după Sepsi – CFR Cluj 2-1! Ce a spus despre faza golului victoriei, marcat după un offside nedictat!

Neluţu Varga tună şi fulgeră după Sepsi - CFR Cluj 2-1

Patronul lui CFR Cluj, Neluţu Varga, vorbeşte la telefon / AntenaSport

Neluţu Varga tună şi fulgeră după Sepsi – CFR Cluj 2-1! Patronul lui CFR Cluj nu s-a ferit de cuvinte după ce Sepsi a învins-o cu 2-1 pe CFR Cluj cu un gol care trebuia anulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyros Vassaras a anunţat că 3 arbitri vor fi reţinuţi de la delegări în urma fazei din minutul 85. Damaşcan a înscris în minutul 85, dar reuşita trebuia anulată pentru un offside la Rondon.

Neluţu Varga tună şi fulgeră după Sepsi – CFR Cluj 2-1

“Îmi este lehamite. Vă rog să scrieți despărțit: “LE-HA-MI-TE”. Ce aș mai putea eu să comentez când a văzut toată lumea? Un singur lucru nu înțeleg. Dacă era o fază foarte complicată, foarte grea, așa puteam să pricep.

Dar să stai 5 minute să analizezi un offside clar, acolo la Rondon, iar după aceea să dai gol valabil, credeți-mă, nici nu mai știu ce să spun. Suntem luați de proști, nu vreau să mai comentez, nu vreau să mai intru în polemici.

O să ne facem echipă și o să ne luptăm cu toată lumea că să câștigăm titlul de campion. Același arbitru îi anulează un gol valabil lui Bîrligea, la Iași, același arbitru din camera VAR vede un offside clar la Rondon și totuși se dă gol valabil pentru Sepsi, a declarat Neluțu Varga la fanatik.ro.

Reclamă

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside: „Prezint scuze celor afectaţi”

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside. Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a făcut anunţul pe site-ul FRF.

Kyros Vassaras a subliniat că golul marcat în minutul 85 al partidei de către Damaşcan a fost înscris după un offside. VAR a arătat linii uriaşe la faza respectivă.

Imediat după fluierul de final al meciului Sepsi OSK – CFR Cluj, disputat duminică, 17 decembrie, CCA a obținut imediat toate informațiile și a intrat în posesia imaginilor din camera VAR pentru a analiza cu atenție faza în urma căreia Sepsi a marcat minutul 85.

Reclamă 4 / 0/3

Ca urmare a analizei făcute a rezultat că s-a comis o eroare. Linia albastră a fost atribuită atacantului, iar cea roșie fundașului. Cu toate că cel care atribuie liniile este operatorul de reluări care face parte din echipa tehnică VAR, arbitrul VAR și asistentul VAR nu pot fi absolviți de vină, ei nerealizând eroarea comisă, deși foarte bine au observat o posibilă poziție de ofsaid. De asemenea, arbitrul asistent, chiar dacă ofsaidul a fost unul mic, nu ușor de sesizat în dinamica fazei, va suporta și el consecințele. 

Am avut deja o primă discuție în cadrul CCA și am decis să înlocuim toți cei trei arbitri de la viitoarele delegări. De asemenea, vom avea în perioada următoare o întâlnire cu echipa tehnică pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de greșeli.

În concluzie, golul a fost marcat din ofsaid, o eroare regretabilă a brigăzii de arbitri, motiv pentru care doresc să prezint scuze, în numele CCA, celor afectați de această greșeală!”, a transmis Kyros Vassaras pentru frf.ro.

Gigi Becali anunţă că îi face plângere penală lui Kyros Vassaras!

Gigi Becali anunţă că îi face plângere penală lui Kyros Vassaras. Patronul FCSB-ului a fost foarte deranjat că Vassaras le-a cerut scuze celor de la CFR Cluj.

Becali a spus că FCSB a fost dezavantajată cu Voluntari, iar preşedintele CCA nu şi-a cerut scuze.

„Să se uite la fază să vadă că atunci când lovește ăla (n.r. – Ștefănescu) mingea, are un metru în față (n.r. – Rondon). Să vină Vassaras să studieze, să îl învăț să se uite la fază.

Cu alte cuvinte ‘Ce faceți voi mă? Pe prietenii mei? Voi trebuia să scoateți mingea din poartă încă o dată, mă’. Noi am pierdut campionatul cu Voluntari și nu și-a cerut scuze. Două goluri. Al lor (n.r. – CFR cu U Craiova) a fost validat și la noi (n.r. Volunari cu FCSB) au dat ăia gol din ofsaid.

Reclamă

El cu comunicatul ăsta și-a dat puțin foc la valiză. Îi fac plângere penală! Declarația asta a lui e vădită. E o chestie cu tentă. Mesajul lui e ‘Ăia sunt prietenii mei, trebuia să scoateți mingea din poartă. Bă, scoateți mingea din poartă! Altfel, vă rețin de la delegări!’

Becali, derapaj la adresa lui Vassaras: „Să plece în țara lui!”

Auzi, își cere scuze. Cu ăștia e nasoală treabă. Trebuie să facem plângere la comisia de sport. Omul ăsta nu mai are nicio limită. E ceva foarte grav la mijloc. E prea mult. Ca să dai comunicate înseamnă că e ceva prea mult la mijloc, că nu dai comunicate pentru terchea berchea.

E gravă situația. Ministrul Sportului, comisia de sport, goniți-l, mă, de aici! Să plece în țara lui! Iar mă enervez. Iar fac păcate. Ăsta ne batjocorește în țara noastră.

Dar de ce au nevoie de el? Nu înțeleg. (n.r. – că avem delegările ale în Europa) Ce câștigă fotbalul românesc că deleagă arbitri? Pe noi ne interesează reputația fotbalului, nu a arbitrilor”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și