Închide meniul

„Nepotul meu îl ducea acasă, băut și pilaf” Giovanni Becali, atac uluitor la adresa lui Vlad Chiricheș! L-a făcut praf pe fundaș

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2024, 18:55

Reclamă
„Nepotul meu îl ducea acasă, băut și pilaf Giovanni Becali, atac uluitor la adresa lui Vlad Chiricheș! L-a făcut praf pe fundaș

Giovanni Becali a lansat un atac uluitor la adresa lui Vlad Chiricheș.

Hepta și Profimedia

Giovanni Becali a lansat un atac uluitor la adresa lui Vlad Chiricheș! Impresarul nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre fundașul legitimat, în prezent, la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul l-a făcut praf pe Chiricheș din cauza faptului că jucătorul „l-a trădat” și a ales un alt impresar, în momentul în care Giovanni Becali a fost arestat.

Giovanni Becali, atac uluitor la adresa lui Vlad Chiricheș!

Giovanni l-a numit pe Vlad Chiricheș un „trădător” și a spus că nepotul său îl ducea pe jucător acasă, în serile în care acesta făcea excese de alcool.

„Chiricheș! Alt trădător, alt trădător… Un moldovean care, nu-ți mai spun, n-a fost în stare după ce a plecat la Tottenham să-i dea un tricou nepotului meu. Un tricou! După ce nepotul meu îl ducea acasă. Și băut și praf și pilaf, îl ducea acasă. Ăștia sunt!”, a spus Giovanni Becali, la gsp.ro.

În momentul de față, Vlad Chiricheș este impresariat de Pietro Chiodi care ar fi fost asistentul lui Giovanni Becali, după spusele impresarului român.

Reclamă
Reclamă

În „agenda” lui Chiodi se află mai multe nume importante din fotbalul românesc, precum Răzvan Marin, Louis Munteanu (jucători) Răzvan Lucescu, Cristi Chivu (antrenori), dar și din străinătate, precum Claudio Ranieri. De asemenea, italianul i-a impresariat și pe Bogdan Lobonț și Ciprian Tătărușanu, portari retrași din activitate.

„Mi-a spart o vioară în cap” Giovanni Becali a povestit episodul de thriller pe care l-a trăit: „Aveam fiecare un cuțit la gât”

Giovanni Becali a dat amănunte despre un episod şocant de după ce a fost prins de autorităţi. Un căpitan de miliţie i-a spart o vioară, despre care credea că ar fi Stradivarius, în cap.

Ulterior, aceeaşi călăuză care i-a dat iniţial în primire la graniţă pe Giovanni Becali şi ceilalţi români care voiau să părăsească ţara i-a trecut pe aceştia Dunărea. Becali a trăit peripeţii şi după ce s-a văzut în afara ţării. A povestit că a furat o maşină pentru a ajunge la Napoli.

Reclamă

„(n.r: Ai fugit, ai trecut Dunărea sau cum a fost?) Am luat o mașină, am furat o mașină de la Trieste. Și m-am dus spre Napoli. La Napoli aveam un prieten. Îl chema Hugo și nu mai spun numele de familie, că e foarte mediatizat încă acolo.

(n.r: Cum ai trecut Dunărea?) Într-o barcă. (n.r: Nu cu cauciuc?) Cu cauciuc, cu roata. Da, era o roată de tractor umflată chiar de călăuză. Prima dată călăuza ne-a dat în primire. Ne-a luat câte 30.000 de lei. Ne-a luat o vioară Stradivarius. Care, într-adevăr, era falsă, dar eu visam să iau un miliard de lire pe ea. Când mi-a spart-o în cap un căpitan de poliție la Reșița, în arestul beciului. Pentru că pe noi ne-a dat în primire călăuza. Erau călăuze care făceau o grămadă de bani pe timpul lui Ceaușescu. (…) Dar a doua oară când am vrut să trecem, aveam fiecare câte un cuțit la gâtul lor. Nu i-am mai dat 30 de mii, i-am dat 15. Ne-a dus frumos, am trecut dincolo”, a spus Giovanni, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:42

Aaron Boupendza a fost prezentat oficial de Rapid! Prima reacție a atacantului: „Marius Șumudică e ca un tată pentru mine”

20:33

Nebunie totală! Peste 10 mii de bilete pentru meciurile celor de la FCSB în Europa League s-au vândut în doar o oră

20:31

Ce notă a primit Florinel Coman, după ce a fost integralist în Al-Gharafa – Al-Shamal 1-1! Verdictul specialiștilor

20:10

LIVE TEXTDinamo – Unirea Slobozia 0-0. Echipa lui Kopic ţinteşte o nouă victorie în Liga 1

19:45

„Chiar în halul ăsta să îți bați joc de noi?!” Noul autocar al lui Dinamo ar fi folosit de FCSB în trecut: „Ireal”

19:04

Mihai Popescu, dezvăluiri despre transferul la FCSB: „Ştiam că a căzut la un moment dat! Cu nea Gigi mă ştiam oarecum”

1 VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului 2 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte 6 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic”
Citește și