Închide meniul

„Mi-a spart o vioară în cap” Giovanni Becali a povestit episodul de thriller pe care l-a trăit: „Aveam fiecare un cuțit la gât”

Publicat: 12 septembrie 2024, 12:00

Reclamă
„Mi-a spart o vioară în cap Giovanni Becali a povestit episodul de thriller pe care l-a trăit: „Aveam fiecare un cuțit la gât

Giovanni Becali a povestit episodul de thriller pe care l-a trăit

Giovanni Becali, cu presa / Hepta

Giovanni Becali a povestit episodul de thriller pe care l-a trăit. Cunoscutul agent de jucători a fugit din ţară pe vremea lui Ceauşescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali a dezvăluit că, mai întâi, a fost prins alături de celelalte persoane cu care plănuia să fugă din ţară. Ulterior, Giovanni Becali a reuşit să părăsească România în perioada regimului comunist.

„Mi-a spart o vioară în cap” Giovanni Becali a povestit episodul de thriller pe care l-a trăit: „Aveam fiecare un cuțit la gât”

Giovanni Becali a dat amănunte despre un episod şocant de după ce a fost prins de autorităţi. Un căpitan de miliţie i-a spart o vioară, despre care credea că ar fi Stradivarius, în cap.

Ulterior, aceeaşi călăuză care i-a dat iniţial în primire la graniţă pe Giovanni Becali şi ceilalţi români care voiau să părăsească ţara i-a trecut pe aceştia Dunărea. Becali a trăit peripeţii şi după ce s-a văzut în afara ţării. A povestit că a furat o maşină pentru a ajunge la Napoli.

(n.r: Ai fugit, ai trecut Dunărea sau cum a fost?) Am luat o mașină, am furat o mașină de la Trieste. Și m-am dus spre Napoli. La Napoli aveam un prieten. Îl chema Hugo și nu mai spun numele de familie, că e foarte mediatizat încă acolo.

Reclamă
Reclamă

(n.r: Cum ai trecut Dunărea?) Într-o barcă. (n.r: Nu cu cauciuc?) Cu cauciuc, cu roata. Da, era o roată de tractor umflată chiar de călăuză. Prima dată călăuza ne-a dat în primire. Ne-a luat câte 30.000 de lei. Ne-a luat o vioară Stradivarius. Care, într-adevăr, era falsă, dar eu visam să iau un miliard de lire pe ea. Când mi-a spart-o în cap un căpitan de poliție la Reșița, în arestul beciului. Pentru că pe noi ne-a dat în primire călăuza. Erau călăuze care făceau o grămadă de bani pe timpul lui Ceaușescu. (…) Dar a doua oară când am vrut să trecem, aveam fiecare câte un cuțit la gâtul lor. Nu i-am mai dat 30 de mii, i-am dat 15. Ne-a dus frumos, am trecut dincolo”, a declarat Giovanni Becali pentru gsp.ro.

„A costat-o 41 de ani!” Giovanni Becali, dezvăluiri incredibile despre soţia sa: „Am trimis-o singură, eu nu puteam să vin!”

Giovanni Becali a făcut dezvăluiri incredibile despre soţia sa şi despre modul în care a cunoscut-o. Giovanni Becali şi-a cunoscut soţia într-o bancă şi a oferit şi detalii picante.

Giovanni Becali a spus că nu i-a dezvăluit soţiei sale, Stella, adevărata sa identitate de la prima întâlnire. Mai mult, Giovanni Becali şi-a adus aminte de dialogul savuros pe care l-a avut cu tatăl său în momentul în care acesta a aflat că fiul său are o relaţie cu o femeie de origine columbiană.

Reclamă

Giovanni Becali a mai spus că soţia sa a studiat la Sorbona, una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume.

Nevastă-mea a studiat la Paris, la Sorbona, a avut tată pilot. Ea nu era obişnuită cu stilul machidonesc. În 1995 s-a născut prima fată a mea, în 1984 am trimis-o pentru prima dată în România. Pe nevastă-mea am trimis-o singură în ţară, eu nu puteam să vin.

Tata credea că este negresă, dar i-am zis că e creolă nevasta mea. Pe nevastă-mea am cunoscut-o într-o bancă. De atunci sunt eu Giovanni. Am băut o cafea cu ea, a costat-o 41 de ani. I-am spus de fapt cine sunt dimineaţă, a doua zi, după ce am făcut dragoste. A terminat facultatea, dar nu a lucrat o zi, a făcut şcoală ca proasta, mi-a făcut trei fete”, a spus Giovanni Becali într-un podcast.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:58

Gică Hagi, un nou transfer la Farul! Prima reacţie a jucătorului după ce a fost prezentat oficial la constănţeni

14:44

Clinton N’Jie a anunţat obiectivul la Rapid. „Să îi facem pe fani fericiţi!”

14:07

FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu

13:57

Doina Melinte a primit Colanul de Aur, cea mai înaltă distincţie oferită de COSR

13:39

Anunţul agenţilor lui Ianis Hagi despre viitorul jucătorului naţionalei! Decizie finală în cazul fiului lui Gică Hagi

12:51

OFICIAL | Denis Haruţ a fost transferat de Sepsi de la FCSB! Anunţul covăsnenilor

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 4 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 5 Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni 6 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României
Citește și