Închide meniul

„Nevasta lui nu mai e om!” Dumitru Dragomir, semne de întrebare după ce Daniel Niculae a fost ridicat de Poliţie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2024, 15:46

„Nevasta lui nu mai e om! Dumitru Dragomir, semne de întrebare după ce Daniel Niculae a fost ridicat de Poliţie

Dumitru Dragomir, semne de întrebare după ce Daniel Niculea a fost ridicat de Poliţie

Daniel Niculae şi Dumitru Dragomir/ Colaj Profimedia, AntenaSport

Dumitru Dragomir a transmis un mesaj clar, după ce Daniel Niculae a fost ridicat de Poliţie. Fostul şef de la LPF susţine că acest fapt are urmări grave asupra familiei preşedintelui de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae este cercetat în libertate într-un dosar privind folosirea ilegală de materiale pirotehnice pe stadioane, în timpul desfăşurării meciurilor de fotbal.

Dumitru Dragomir, mesaj clar după ce Daniel Niculae a fost ridicat de Poliţie

Dumitru Dragomir a ridicat semne de întrebare, după ce Daniel Niculae a fost audiat, iar ulterior s-a decis ca acesta să fie cercetat în stare de libertate. Fostul şef de la LPF l-a compătimit pe Liviu Ungurean, cel care a rămas în arest preventiv, după ce a fost audiat.

De asememenea, Dumitru Dragomir a declarat că Dan Şucu a avut o reacţie excelentă, după ce a apărut într-o conferinţe de presă, imediat după audierile lui Daniel Niculae.

„Este o întrebare foarte bună pe care şi-o adresează cu toţii. De ce l-au ridicat pe Daniel Niculae şi ce a spus acolo? În urma spuselor lui, e avalanşa. Este singurul eliberat.

Reclamă

Fii atent aici, au venit procurorii şi cu 10, au luat casa la puricat. Şi ţiglele de pe casă. Nevasta nu mai e om un an de zile, copiii sunt traumatizaţi pe viaţă… De asta spun, bietul Bocciu, l-am cunoscut o dată, e om cu care poţi să te înţelegi.

Asta e întrebarea din oraş: ‘ce a declarat Daniel Niculae?’. Eu nu cred că Şucu şi Niculae sunt vinovaţi de ceva. Dacă este implicat, o să îi afecteze cariera lui Niculae. Nu ştiu ce statut a avut.

Dacă e suspect, e nasol. O să vedem ce hotărâre judecătorească va fi. Dacă va avea interdicţie pe stadion Niculae, o să vedem caracterul lui Şucu. Foarte bine a făcut în conferinţa de presă”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dorinel Munteanu nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre dosarul lui Daniel Niculae

Dorinel Munteanu nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre dosarul lui Daniel Niculae. Antrenorul de la Oțelul Galați a oferit o reacție legată de scandalul de la Rapid.

Tehnicianul de la Oțelul este de părere că oficialii unui club ar trebui să stea departe de astfel de situații. Totodată, Dorinel Munteanu a menționat că în „țările civilizate” nu se întâmplă niciodată astfel de lucruri.

”Eu cred că trebuie să stăm departe de aceste lucruri, sunt oameni competenți care pricep mai bine la asta. În mai multe țări se practică aceste lucruri, dar în țările civilizate nu se întâmplă așa ceva”, a spus Dorinel Munteanu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și