Închide meniul

Dorinel Munteanu nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre dosarul lui Daniel Niculae: „În țările civilizate..”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 martie 2024, 20:05

Dorinel Munteanu nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre dosarul lui Daniel Niculae: În țările civilizate..”

Dorinel Munteanu nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre dosarul lui Daniel Niculae

Dorinel Munteanu, pe banca Oţelului Galaţi / Profimedia Images

Dorinel Munteanu nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre dosarul lui Daniel Niculae. Antrenorul de la Oțelul Galați a oferit o reacție legată de scandalul de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele giuleștenilor este anchetat într-un dosar legat de materiale pirotehnice. Acesta este acuzat că le-a permis suporterilor să intre cu aceste materiale pe stadion. În momentul de față, „Nico” este cercetat în stare de libertate.

Dorinel Munteanu nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre dosarul lui Daniel Niculae

Tehnicianul de la Oțelul este de părere că oficialii unui club ar trebui să stea departe de astfel de situații. Totodată, Dorinel Munteanu a menționat că în „țările civilizate” nu se întâmplă niciodată astfel de lucruri.

”Eu cred că trebuie să stăm departe de aceste lucruri, sunt oameni competenți care pricep mai bine la asta. În mai multe țări se practică aceste lucruri, dar în țările civilizate nu se întâmplă așa ceva”, a spus Dorinel Munteanu, la digisport.ro.

În dosarul respectiv au fost reținuți mai mulți membri din galeria Rapidului, printre care și șeful acesteia, Liviu Bocciu. Pe lângă acuzația cu privire la materialele pirotehnice, oamenii legii au găsit la casele acestora mai multe arme. Astfel, au lansat o acuzare și legată de încălcarea regimului armelor și al munițiilor.

Reclamă

Daniel Niculae, surprins la Rapid – Farul

Daniel Niculae a fost surprins la duelul dintre Rapid şi Farul, din prima etapă a play-off-ului. „Nico” a fost prezent la partida de pe stadionul Giuleşti, la doar o zi distanţă după ce a fost „săltat” de mascaţi.

Daniel Niculae este cercetat în libertate într-un dosar privind folosirea ilegală de materiale pirotehnice pe stadioane, în timpul desfăşurării meciurilor de fotbal.

Daniel Niculae a venit la derby-ul Rapidului cu Farul, la doar câteva ore după ce a participat şi la şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de startul partidei din Giuleşti, preşedintele formaţiei de sub Grant a fost surprins salutându-se cu Robert Niţă, şi ulterior s-a aşezat la locul său din lojă, alături de finanţatorii Rapidului, Dan Şucu şi Victor Angelescu. În repriza a doua, pe transmisiunea TV, Daniel Niculae a fost surprins din nou în loja arenei din Giuleşti, urmărind partida.

În dosarul în care este implicat Daniel Niculae, liderul galeriei Rapid, Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, alături de alţi doi ultraşi. Decizia a fost luată vineri de Tribunalul Bucureşti, la propunerea procurorilor de la Parchetul Capitalei, după ce în locuinţa membrilor galeriei Rapid implicaţi în acest caz au fost găsite arme letale.

Alţi 12 ultraşi, reţinuţi joi, au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi distrugere.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și