Închide meniul

Nici Ștefan Târnovanu, nici Horațiu Moldovan! Walter Zenga a numit cel mai bun portar din Liga 1: „Îmi place foarte mult!”

Cosmin Cioboată Publicat: 3 noiembrie 2022, 19:18

Nici Ștefan Târnovanu, nici Horațiu Moldovan! Walter Zenga a numit cel mai bun portar din Liga 1: „Îmi place foarte mult!

Walter Zenga urmărește în continuare fotbalul românesc

Walter Zenga urmărește în continuare fotbalul românesc / Profimedia

  • Nici Ștefan Târnovanu, nici Horațiu Moldovan
  • Walter Zenga a numit cel mai bun portar din Liga 1

Nici Ștefan Târnovanu, nici Horațiu Moldovan! Walter Zenga a numit cel mai bun portar din Liga 1, la ora actuală. Fostul mare goalkeeper italian a dezvăluit că este impresionat de Marian Aioani, de la Farul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă mulți îi consideră pe Ștefan Târnovanu, de la FCSB, și Horațiu Moldovan, de la Rapid, cei mai în formă portari din campionatul României, Zenga este de altă părere.

Nici Ștefan Târnovanu, nici Horațiu Moldovan! Walter Zenga a numit cel mai bun portar din Liga 1

Fostul antrenor din Ghencea n-a stat pe gânduri când a fost întrebat despre goalkeeper-ul din România care l-a „fermecat” cel mai tare, în ultima perioadă.

Reclamă

Walter Zenga urmărește în continuare fotbalul românesc și s-a declarat un mare fan al lui Gică Hagi, care a dus Farul pe primul loc în Liga 1.

„Urmăresc mereu fotbalul românesc. Sunt fanul lui Gică Hagi. El a făcut singur, a mers departe și face mereu bine. L-am sunat pe Gică, i-am zis că are un portar care îmi place foarte mult. Aioani, da, corect!”, a declarat Walter Zenga, pentru Digisport.

Reclamă

Walter Zenga a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a spus că s-a autopropus la FCSB

Walter Zenga a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a spus că s-a autopropus la FCSB. Zenga a dezvăluit şi de ce i-a dat mesaj lui Mihai Stoica. Walter Zenga a mai vorbit şi despre varianta să vină antrenor la echipa lui Adrian Mititelu.

Zenga a spus că ar vrea să vină cu staff-ul său la o echipă. Zenga a vorbit şi despre mesajul pe care i l-a dat lui Mihai Stoica. Gigi Becali a susţinut, în spaţiul public, că Zenga s-a autopropus la FCSB.

Nu ştiu ce să spun pentru că eu nu sunt genul de om… nu e adevărat că l-am sunat pe Meme. L-am întrebat pe Whatsapp cum este, ce face. Meme m-a ajutat mult în viaţa mea. Într-un moment aşa dificil, cu probleme, eu normal că îl întreb ce face. E o prietenie, dar nu l-am întrebat nimic. Îmi pare rău că s-a vehiculat că m-am propus. Dacă cineva mă vrea, mă sună.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă eu îi trimit un mesaj, dacă îl sun… în 2022 dacă îl sun cum e, înseamnă că vreau să mă întorc? Dacă vreau îl sun pe Meme şi îl întreb dacă vrea antrenor. Când domnul Becali a spus că vrea un antrenor român, pa, la revedere!”, a spus Walter Zenga la digisport.ro.

Zenga a vorbit și despre FC U Craiova 1948

Zenga a dat detalii şi despre posibilitatea de a veni la FC U Craiova 1948.

Şi eu m-am bucurat mult când a venit opţiunea asta. Am vorbit cu cei de la Craiova, despre condiţii, situaţia, staff-ul. După a fost o discuţie mai mult pentru contract, dar eu vreau să vin cu staff-ul meu, ai înţeles cum e problema. M-am bucurat foarte mult că cei de la Craiova s-au gândit la mine, dar din fericire nu s-a întâmplat. Domnul Mititelu e încă în Dubai. După am vorbit şi domnul Cohn, care e prietenul meu. Am foarte mulţi prieteni în România.

Normal că la început de discuţii întrebi de pregătire, antrenamente, cum e organizat, tot. Când discuţia devine un pic mai intensă normal că fiecare are limitele lui. Nu e chestie de mulţi asistenţi. Eu am fost în altă ţară… două persoane minimum care sunt lângă tine, care te cunosc bine, care ştiu cum facem, e normal„, a mai spus Zenga.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid
Jucătorii de la Rapid, la pământ după înfrângerea cu Farul
Liga 1 • 15 mart., 23:21
„Am anulat tot ce am făcut cu FCSB!” Jucătorii de la Rapid, la pământ după înfrângerea cu Farul: „Nu suntem în stare!”
Patronul Rapidului, criticat după ce a mutat derby-ul cu FCSB pe Arena Națională
Liga 1 • 11 feb., 9:06
Conducerea lui Rapid a remarcat un jucător după victoria cu CFR Cluj: „Ştiam că e bun. A fost sigur pe el”
Marian Aioani l-a făcut uitat pe Horaţiu Moldovan cu paradele din CFR Cluj - Rapid 0-1
Liga 1 • 10 feb., 23:52
Marian Aioani l-a făcut uitat pe Horaţiu Moldovan cu paradele din CFR Cluj – Rapid 0-1: „Le-am făcut fanilor seara fericită!”
Marian Aioani, mesaj incredibil după doar un meci disputat la Rapid
Liga 1 • 28 ian., 8:39
Marian Aioani, mesaj incredibil după doar un meci disputat la Rapid! „E cea mai frumoasă seară după câștigarea campionatului”