Închide meniul

„Niciodată!” Florinel Coman nu îi dă nicio şansă lui Gigi Becali. Declaraţia de ultim moment făcută de Mbappe

Dan Roșu Publicat: 12 ianuarie 2024, 20:30

Reclamă
„Niciodată! Florinel Coman nu îi dă nicio şansă lui Gigi Becali. Declaraţia de ultim moment făcută de Mbappe

Florinel Coman nu îi dă nicio şansă lui Gigi Becali

Florinel Coman, în tricoul FCSB - Profimedia Images

Florinel Coman nu îi dă nicio şansă lui Gigi Becali să vândă un jucător direct din Liga 1 pe suma de 30 de milioane de euro, atât cât a plătit Tottenham pentru a-l achiziţiona pe Radu Drăguşin, de la Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a reuşit mai multe transferuri pe sume în jurul a 10 milioane de euro, cum ar fi Dennis Man, la Parma, Nicolae Stanciu, la Anderlecht, sau Vlad Chiricheş, la Tottenham. „Mbappe” nu crede că un club din România va ajunge să vândă pe 30 de milioane de euro, suma de transfer a lui Drăguşin.

„Niciodată!” Florinel Coman nu îi dă nicio şansă lui Gigi Becali

„N-am reușit să vorbesc încă cu Drăgușin. Încă nu i-am scris. De abia a ajuns acolo, a semnat. O să-i scriu. Mă bucur foarte mult pentru el. Iată că în vremurile acestea, în care avem un fotbal mai slab, un jucător face pasul în Premier League, cel mai puternic campionat din lume.

Sper să facă față și cu siguranță se va impune. E un jucător foarte bun, un caracter excepțional, un băiat care se antrenează exemplar, un coleg, un prieten. Mi s-a părut super, super, băiat.

Da, ne motivează transferul lui și pe noi, dar și pe cei mai tineri, de 17-18 ani, care joacă prin Liga 1. Ar trebui să fie o motivație pentru ei. (n.r – Din România crezi că se poate pleca pe 30 de milioane?) Nu, niciodată! E foarte greu. El a cresut acolo, a fost la echipe mari, și-a câștigat postul de titular la Genoa prin valoarea lui. E foarte greu să pleci din România pe suma asta”, a spus Florinel Coman, citat de sport.ro.

Reclamă

Patronul din Liga 1 care a ratat transferul lui Radu Drăguşin pentru 75.000 de euro

Patronul din Liga 1 care a ratat transferul lui Radu Drăguşin pentru 75.000 de euro este Mihai Rotaru. Universitatea Craiova a avut de două ori şansa de a pune mâna pe fundaşul care a ajuns la Tottenham pentru 30 de milioane de euro.

Conform prosport.ro, înainte ca fundaşul de 21 de ani să ajungă la Juventus, acesta i-a fost propus lui Mihai Rotaru pentru 75.000 de euro. Acestuia i s-a părut suma prea mare şi a refuzat. După încă o perioadă, oltenii au avut din nou şansa să-l ia pe Radu, pentru 150.000 de euro, dar au refuzat din nou.

Craiovenii au spus pas transferului lui Radu Drăguşin şi acesta a plecat la Juventus, fără să joace deloc în Liga 1. Produs al lui Regal, Radu a fost coleg cu Octavian Popescu, ultimul ajungând la Craiova, club care l-a pierdut apoi în faţa celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, Rotaru are motive să regrete cele două decizii, ţinând cont că ar fi putut câştiga milioane de euro de pe urma lui Drăguşin. Acesta a ajuns acum la Tottenham şi a intrat direct în istoria fotbalului românesc, devansându-i pe Adrian Mutu şi Cristian Chivu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și