Închide meniul

Patronul din Liga 1 care a ratat transferul lui Radu Drăguşin pentru 75.000 de euro. Decizia care l-a costat milioane

Dan Roșu Publicat: 12 ianuarie 2024, 18:06

Reclamă
Patronul din Liga 1 care a ratat transferul lui Radu Drăguşin pentru 75.000 de euro. Decizia care l-a costat milioane

Patronul din Liga 1 care a ratat transferul lui Radu Drăguşin pentru 75.000 de euro

Radu Drăguşin, în tricoul lui Tottenham

Patronul din Liga 1 care a ratat transferul lui Radu Drăguşin pentru 75.000 de euro este Mihai Rotaru. Universitatea Craiova a avut de două ori şansa de a pune mâna pe fundaşul care a ajuns la Tottenham pentru 30 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, înainte ca fundaşul de 21 de ani să ajungă la Juventus, acesta i-a fost propus lui Mihai Rotaru pentru 75.000 de euro. Acestuia i s-a părut suma prea mare şi a refuzat. După încă o perioadă, oltenii au avut din nou şansa să-l ia pe Radu, pentru 150.000 de euro, dar au refuzat din nou.

Patronul din Liga 1 care a ratat transferul lui Radu Drăguşin pentru 75.000 de euro

Craiovenii au spus pas transferului lui Radu Drăguşin şi acesta a plecat la Juventus, fără să joace deloc în Liga 1. Produs al lui Regal, Radu a fost coleg cu Octavian Popescu, ultimul ajungând la Craiova, club care l-a pierdut apoi în faţa celor de la FCSB.

Astfel, Rotaru are motive să regrete cele două decizii, ţinând cont că ar fi putut câştiga milioane de euro de pe urma lui Drăguşin. Acesta a ajuns acum la Tottenham şi a intrat direct în istoria fotbalului românesc, devansându-i pe Adrian Mutu şi Cristian Chivu.

Reacţia lui Adrian Mutu, după ce Radu Drăguşin a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie

În 2003, Adrian Mutu era cumpărat de Chelsea de la Parma pentru aproximativ 22 de milioane de euro.

Reclamă

”Felicitări lui Radu și echipei sale, felicitări impresarilor pentru afacere. Este un transfer reușit în adevăratul sens al cuvântului.

Eu cred că Radu are talent, încredere, a demonstrat ce poate în Italia, ceea ce este greu, fiindcă Serie A este în top. Mă bucur mult pentru el, chiar mă bucur. Bravo! Dar… Să fie conștient că greul de-abia acum începe!

(râde) Nu sunt supărat că mi-a doborât recordul. Recordurile sunt făcute ca să fie doborâte. Mă bucur că după 20 și ceva de ani avem un român care să depășească o barieră importantă, un transfer de peste 20 și ceva de milioane de euro”, a declarat Adrian Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Ce le-a promis fanilor Radu Drăguşin, după ce a semnat cu Tottenham

S-a aflat ce le-a promis fanilor Radu Drăguşin, după ce a semnat cu Tottenham. Fundaşul în vârstă de 21 de ani a fost prezentat oficial la gruparea din Premier League. Londonezii au achitat 30 de milioane de euro pentru transferul iernii şi l-au transformat pe Drăguşin în cel mai scump român din istorie.

”Sunt entuziasmat. Mă simt fericit. E un pas mare pentru mine şi simt că e pasul corect. Decizia a fost în adâncul inimii mele. Am avut nişte discuţii cu antrenorul (n.r. Ange Postecoglou) şi am simţit o conexiune de prima dată când am vorbit. Mi-a spus că mă vrea, îi place felul meu de a juca şi crede că mă potrivesc acestei echipe.

Îmi place acest tip de fotbal, cu linia defensivă sus, agresivă cu multe spaţii în spate de apărat. Sunt un băiat care dă totul pentru echipă. Fanilor le transmit că voi da 100% pe teren. Abia aştept să-i cunosc pe colegi, e bine să pot vorbi în italiană cu câţiva băieţi de aici.

Am ajuns la Juventus la 16 ani şi a fost destul de greu, nu voi minţi, dar am înţeles de la o vârstă fragedă că trebuie să fac sacrificii, să munceşti şi să dai totul zilnic. Am vrut să joc fotbal la cel mai înalt nivel, să joc în Premier League şi visul mi s-a îndeplinit. Abia aştept să intru pe teren”, a declarat Radu Drăguşin după ce a semnat cu Tottenham.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și