Închide meniul

Nicolae Badea anunţă că a pierdut milioane de euro la Dinamo! Suma cu care a ajutat clubul din calitatea de „suporter”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 februarie 2023, 14:41

Nicolae Badea anunţă că a pierdut milioane de euro la Dinamo! Suma cu care a ajutat clubul din calitatea de „suporter

Nicolae Badea anunţă că a pierdut milioane de euro la Dinamo

Nicolae Badea, într-o conferinţă de presă / Hepta

Nicolae Badea susţine că a pierdut milioane de euro în perioada în care era acţionar la Dinamo, 1998-2013. Mai mult, în ultimii ani, el a ajutat clubul cu 500.000 de euro, prin contracte de publicitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mi-e greu să le enumăr ca să-mi asum niște merite. Cum știți nici în perioada când am fost acționar sau președintele Consiliului de Administrație nici alții nu au vorbit de sumele cu care am contribuit chiar dacă într-un final au fost milioane de euro pierdute și de mine și de foștii acționari ai lui Dinamo.

Nicolae Badea anunţă că a pierdut milioane de euro la Dinamo

Repet, vorbim de milioane. Sunt lucruri în viață care te costă, sunt pierderi, trebuie să ți le asumi. Eu mi le-am asumat întotdeauna. Dacă alții au avut cuvinte malițioase în ceea ce mă privește ieri, mă bucur că la sfârșitul meciului să aibă satisfacția unui rezultat pozitiv care o menține pentru Dinamo în disputa pentru play-off”,

Cred că putem vorbi. Nu e o sumă mare, e o contribuție în calitate de suporter nu altceva. Putem vorbi de 400, 500 de mii de euro. Au fost contracte de publicitate care la vremea aceea au fost bani necesari pentru Dinamo.

Au fost contracte de mecenat. Numai eu am contribuit prin susținerea financiară a unor jucători prin contracte de mecenat. Au fost alte obligații de plată preluate în numele și pentru Dinamo”, a spus Nicolae Badea, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Mihai Stoica vrea ca Dinamo să se califice în play-off-ul din Liga 2

Trupa din „Ștefan cel Mare” luptă pentru un loc în primele șase echipe, pentru a spera, în continuare, la promovarea în Liga 1. În prezent, Dinamo se află pe locul 6 din Liga 2, cu 27 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

Mihai Stoica vrea ca Dinamo să se califice în play-off-ul din Liga 2. Managerul general de la FCSB crede că formația din Ștefan cel Mare are șanse mari să acceadă în primele 6 echipe din eșalonul secund.

Dinamo a intrat într-o nouă etapă a relansării sale, după ce echipa a fost vândută de Dorin Șerdean către Red and White Management. Eugen Voicu și Andrei Nicolescu sunt noii investitori, iar speranțele dinamoviștilor sunt colosale.

Reclamă 4 / 0/3

„Din punctul nostru de vedere, nu doar al meu, ci şi al clubului, ne-am dori ca Dinamo să intre în play-off. Are şanse. Orice echipă intră acolo poate să termine în primele 3. Asta înseamnă promovarea, pentru că CSA Steaua nu poate merge.

Locurile 4 şi 5 nu au nicio şansă la baraj, aşa mi se pare. Anul acesta e prea mare diferenţa între cele din Liga 1 şi Liga 2.

Am văzut meciurile transmise în prima etapă. Cred că Poli Iaşi e favorită pentru locul 2. Mai departe nu ştiu ce să zic. Oţelul slab, Buzău slab”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și