Închide meniul

Nicolae Constantin e out de la Petrolul! Anunţul oficial făcut după 0-5 cu Botoşani

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 februarie 2023, 15:22

Nicolae Constantin e out de la Petrolul! Anunţul oficial făcut după 0-5 cu Botoşani

Nicolae Constantin e out de la Petrolul

Nicolae Constantin e out de la Petrolul / Facebook Petrolul

Nicolae Constantin e out de la Petrolul. Antrenorul afirmase după meciul cu Botoşani, 0-5, că e pregătit să îşi dea demisia, iar clubul a reacţionat, anunţând despărţirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Imediat după meciul pierdut de la Botoșani, Nicolae Constantin si-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de antrenor principal al echipei noastre. Decizie pe care si-a menținut-o, iar, astăzi, tehnicianul a ajuns la un acord cu clubul nostru, privind încetarea colaborării pe cale amiabilă.

Nicolae Constantin e out de la Petrolul

În funcție din vara anului 2021, Nicolae Constantin a fost cel sub mandatul căruia, la finele stagiunii precedente, FC Petrolul a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după o pauză de șapte ani. Acum, Constantin lasă echipa pe locul opt în Superliga, după 23 de etape, cu un total de 30 de puncte, un bilanț mai mult decât onorabil pentru o nou promovată.

Mulțumim, Nicolae Constantin, și mult succes pe mai departe! În ceea ce privește viitoarea componență a staffului tehnic, aceasta va fi definitivată in perioada imediat următoare”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă

Nicolae Constantin îşi anunţase demisia

Nicolae Constantin a spus că s-a simțit umilit după înfrângerea cu FC Botoșani și i-a informat pe conducătorii Petrolului că nu vrea să mai continue pe bancă.

„Umilință, cred că asta e etapa umilințelor și, din păcate, noi am făcut parte din această umilință. Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele, din păcate meciul a început de la 2-0. Sunt principalul vinovat, cred că e momentul să se încheie un ciclu la Petrolul.

Simt că nu mai pot și cred că în minutele astea de după meci va fi timpul să mă opresc. (Reporter – Deci vă dați demisia?) Asta am spus conducerii, mi-a spus să nu mă grăbesc, dar pentru mine cred că e finalul. Sper ca altcineva să ducă mai departe munca pe care am depus-o în ultimul an și jumătate. Simt că nu pot să duc mai departe această treabă”, a spus Nae Constantin, după FC Botoșani – Petrolul Ploiești 5-0, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoșani – Petrolul 5-0

FC Botoşani a învins luni, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 5-0, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Liga 1.

Meciul de la Botoşani a început practic de la 2-0 în favoarea gazdelor. Mailat a deschis scorul încă din primul minut, marcând cel mai rapid gol al acestei ediţii de campionat, iar în minutul 4 acelaşi Mailat a pătruns în careul oaspeţilor şi l-a servit pe Mihai Roman II, care a dus scorul la 2-0.

În minutul 25 gazdele au înscris pentru a treia oară, prin Andrei Dragu. Pe final de repriză Irobiso a reuşit să trimită mingea în poarta moldovenilor, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid. Mailat a reuşit dubla în minutul 69, iar scorul final a fost stabilit de Şeroni, din penalt, în minutul 90+9. 5-0 pentru Botoşani care este neînvinsă în acest an, adunând trei victorii consecutive.

Recomandări
  • Nicolae Constantin e out de la Petrolul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și