Închide meniul
NEWS ALERT

Nicolae Constantin și-a anunțat demisia de la Petrolul după umilința cu FC Botoșani: „Simt că nu mai pot!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2023, 19:21

Nicolae Constantin și-a anunțat demisia de la Petrolul după umilința cu FC Botoșani: „Simt că nu mai pot!

Nicolae Constantin

Nicolae Constantin, pe banca tehnică, în timpul unui meci pentru Petrolul / Hepta

Nicolae Constantin și-a anunțat demisia de la Petrolul imediat după umilința cu FC Botoșani, 0-5, în etapa a 24-a din Liga 1. Anunțul a fost făcut în direct la TV, la flash-interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Constantin a spus că s-a simțit umilit după înfrângerea cu FC Botoșani și i-a informat pe conducătorii Petrolului că nu vrea să mai continue pe bancă.

Nicolae Constantin și-a anunțat demisia de la Petrolul după umilința cu FC Botoșani

Umilință, cred că asta e etapa umilințelor și, din păcate, noi am făcut parte din această umilință. Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele, din păcate meciul a început de la 2-0. Sunt principalul vinovat, cred că e momentul să se încheie un ciclu la Petrolul.

Simt că nu mai pot și cred că în minutele astea de după meci va fi timpul să mă opresc. (Reporter – Deci vă dați demisia?) Asta am spus conducerii, mi-a spus să nu mă grăbesc, dar pentru mine cred că e finalul. Sper ca altcineva să ducă mai departe munca pe care am depus-o în ultimul an și jumătate. Simt că nu pot să duc mai departe această treabă”, a spus Nae Constantin, după FC Botoșani – Petrolul Ploiești 5-0, potrivit digisport.ro.

FC Botoșani – Petrolul 5-0

FC Botoşani a învins luni, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 5-0, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Liga 1

Reclamă

Meciul de la Botoşani a început practic de la 2-0 în favoarea gazdelor. Mailat a deschis scorul încă din primul minut, marcând cel mai rapid gol al acestei ediţii de campionat, iar în minutul 4 acelaşi Mailat a pătruns în careul oaspeţilor şi l-a servit pe Mihai Roman II, care a dus scorul la 2-0.

În minutul 25 gazdele au înscris pentru a treia oară, prin Andrei Dragu. Pe final de repriză Irobiso a reuşit să trimită mingea în poarta moldovenilor, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid. Mailat a reuşit dubla în minutul 69, iar scorul final a fost stabilit de Şeroni, din penalt, în minutul 90+9. 5-0 pentru Botoşani care este neînvinsă în acest an, adunând trei victorii consecutive.

Clasament Liga 1

1. CFR Cluj, 50 de puncte, 24 de meciuri
2. Farul, 48 de puncte, 23 de meciuri
3. Rapid, 45 de puncte, 24 de meciuri
4. FCSB, 44 de puncte, 24 de meciuri
5. Universitatea Craiova, 41 de puncte, 23 de meciuri
6. Sepsi, 33 de puncte, 23 de meciuri
7. Botoșani, 30 de puncte, 24 de meciuri
8. Petrolul, 30 de puncte, 24 de meciuri

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și