Închide meniul

Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae”

Dan Roșu Publicat: 25 aprilie 2024, 11:17

Reclamă
Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae

Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid

Nicolae Cristescu, în timpul unui interviu - Antena Sport

Nicolae Cristescu aşteaptă schimbări din temelii la Rapid, după un play-off în care giuleştenii s-au făcut de râs, adunând doar un punct după primele şase etape. Fostul investitor din Grant susţine că Dan Şucu trebuia să aducă un şoc la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În viziunea acestuia, şocul ar fi trebuit să fie reprezentat de aducerea lui Marius Şumudică, în locul lui Cristiano Bergodi. Mai mult, Cristescu îl aşteaptă pe Dani Coman în locul lui Daniel Niculae, după scandalul uriaş în care a ajuns să fie implicat preşedintele Rapidului.

Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid

„E nevoie de un șoc. Singurul șoc ar fi reprezentat de Marius Șumudică. Nu știu dacă e vina lui Niculae, dar Șucu trebuia să-l aducă pe Șumudică, după plecarea lui Bergodi. Victor Angelescu nu are nicio treabă.

Nu vreau să dau în Daniel Niculae, dar șocul trebuie să fie 100%, ar fi de preferat să vină și un președinte nou. Trebuie un șoc și ca președinte. Boala lungă e moarte sigură.

Ca președinte, l-aș vedea pe Dani Coman. Nu știu ce s-a întâmplat cu Săpunaru, poate a fost accidentat, răcit, bolnav…e om de bază, ține vestiarul. E păcat de valoarea lui, de forța lui de a mobiliza. Îl bagi pe Dragoș Grigore, tăticul lui Săpunaru”, a declarat Cristescu, conform fanatik.ro.

Reclamă

Rapid e pe locul 5 în play-off, unde a obţinut un singur punct în cele şase runde disputate, după un 2-2 cu FCSB, pe Arena Naţională. Dan Şucu a anunţat că dacă va duce echipa în Europa, Bogdan Lobonţ va rămâne antrenorul giuleştenilor şi în stagiunea viitoare.

Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid

Daniel Niculae a fost criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid. Raul Rusescu e de părere că declaraţia a fost lipsită de respect pentru Lobonţ.

„Din moment ce Dan Șucu spune că Lobonț rămâne dacă se califică în cupele europene, declarațiile de genul celor date de Daniel Niculae trebuie evitate. Niculae nu trebuia să declare așa ceva. Au un antrenor care poate atinge obiectivul impus și ar trebui să i se acorde încredere maximă.

Reclamă 4 / 0/3

Momentan, nimeni nu este o soluție pentru Rapid, antrenor este Bogdan Lobonț. Este o lipsă de respect față de Lobonț! Patronul echipei a spus clar că Bogdan rămâne dacă echipa se califică în cupele europene”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și