Închide meniul
Foto

Nicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2024, 15:29

Reclamă
Nicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „

Nicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi

Colaj Instagram

Nicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi, după ce Rapid a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în playoff. Fostul patron al Rapidului a spus este vina lui Cristiano Bergodi pentru situaţia în care a ajuns echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Cristescu este de părere că Bergodi trebuie să plece de bună voie şi să nu aştepte să îi fie achitată clauza de reziliere.

Nicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi

„Nu e nicio explicație. E vina antrenorului, trebuie un șoc urgent. De fapt, asta e: Bergodi trebuie schimbat imediat. L-am văzut nervos, transfigurat. Din ce știu, Iencsi și Lobonț vor pregăti echipa până la finalul sezonului. Ce să mai facem cu Bergodi? Cu el rămânem pe 5, ceea ce înseamnă că nu jucăm în cupele europene la anul.

L-am văzut nervos, transfigurat. Clauza lui e de 210.000 euro, nu 200.000 și nu va renunța. Din bun simț, ar trebui să o facă. Să spună că a avut absolut tot la dispozție, un lot foarte bun, condiții de top. Cred că e exclus, deși e vina antrenorului”, a spus Nicolae Cristescu la gsp.ro.

Nicolae Cristescu i-a cerut demisia lui Bergodi de lângă Şucu şi Angelescu

Nu este pentru prima dată când Nicolae Cristescu i-a cerut demisia lui Cristiano Bergodi. Acesta l-a atacat dur pe antrenor şi după înfrângerea cu Universitatea Craiova.

Reclamă

„N-am mai văzut așa ceva decât la Rapid. Noi suntem Rapidul din Giulești, iubește-l și ai să înnebunești. Este incredibil! Am dominat copios în prima repriză, Craiova a avut doar o jumătate de ocazie. Ai 1-0, joci în superioritate numerică, iar în a doua repriză…

N-am nicio explicație logică. Am stat chiar lângă Dan Șucu și Victor Angelescu. Nimeni nu înțelege nimic. Normal că suntem șocați. Ai 1-0 și nu poți să ții de rezultat, ești în superioritate numerică.

Tristă rău atmosfera. Nu am nicio explicație logică, pe cuvântul meu. Am fost extrem de mulți suporteri, s-a văzut. Noi am făcut spectacol în tribune, dar echipa a făcut un spectacol penibil.

Reclamă 4 / 0/3

După părerea mea, da, Cristiano Bergodi este în pericol. Eu zic că Bergodi ar trebui să fie schimbat. Ar trebui să-i impui victorii în următoarele etape, în următoarele 2-3 meciuri. Joc superb în prima repriză, iar în a doua repriză n-am mai jucat nimic. Nimeni nu mai vorbește. Suntem extrem de triști, de abătuți. În proporție de 90% cu titlul s-a terminat„, a spus Nicolae Cristescu la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și