Închide meniul

Nicolae Dică a dat cărţile pe faţă! Ce i-a reproşat Mihai Stoica, în timp ce o antrena pe FCSB: „El a fost singurul! E normal să facem tactică”

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2022, 21:08

Nicolae Dică a dat cărţile pe faţă! Ce i-a reproşat Mihai Stoica, în timp ce o antrena pe FCSB: „El a fost singurul! E normal să facem tactică

Mihai Stoica, surprins de numirea lui Nicolae Dică la FC U Craiova 1948

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Nicolae Dică a dat cărţile pe faţă
  • Ce discuţie a purtat cu Mihai Stoica, atunci când o pregătea pe FCSB

Nicolae Dică a dat cărţile pe faţă şi a recunoscut ce i-a reproşat Mihai Stoica, despre antrenamentele pe care le făcea la FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a dezvăluit că MM l-a chestionat cu privire la faptul că pune mult accent pe pregătirea tactică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a demisionat de la FCSB, după înfrângerea din urmă cu trei etape, de pe terenul celor de la U Cluj. De atunci, echipa este pregătită de Mihai Pintilii, antrenor care a obţinut două victorii importante, cu Rapid şi FC U Craiova 1948.

Nicolae Dică a dat cărţile pe faţă! Ce i-a reproşat Mihai Stoica despre antrenamentele pe care le făcea la FCSB

Nicolae Dică a prezentat cum decurgea un antrenament obişnuit al FCSB-ului. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a declarat că doar Mihai Stoica a fost cel care i-a recomandat să nu mai pună prea mult accent pe pregătirea tactică a jucătorilor, însă antrenorul susţine că programul echipei era unul diversificat.

Reclamă

„Dicanio” a mai declarat că va continua să apeleze cât mai mult la antrenamentele tactice, pe care le consideră esenţiale în vederea pregătirii unei partide.

„Singurul om cu care am avut discuţia asta de tactic a fost cu Meme. În rest, niciunul din staff nu mi-a spus acest lucru. Pintilii mi-a spus doar de faza fixă. Nu făceam zilnic tactic. Dacă vrei îţi aduc programul, îl am şi pe telefon.

Reclamă

Ţi-am găsit un antrenament: încălzire, circulaţia mingii, după aia finalizare, viteză, joc de posesie şi joc. Fără tactic, da? (n.r. Dică repetă încă o dată tipurile de antrenament găsite în telefon) Nu vorbim acum din fiecare zi. E normal să facem tactică, crezi că nu e normal să faci tactică? Din punctul meu de vedere, e normal.

Şi voi face în continuare, că voi face 20 de minute, 30 sau 50. Am făcut 26 de muinute antrenamentul respectiv tactic defensiv. Aveam zile când făceam defensiv şi zile când făceam ofensiv. Eu aşa lucrez, e normal să lucrezi aşa. Adică, defensiv analitic, ofensiv – ce făceam construcţie, finalizare. Ca să dau aşa mai în detaliu”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Totodată, Nicolae Dică a declarat că după discuţia purtată cu managerul FCSB, Mihai Stoica, a încercat să reducă numărul de minute acordat antrenamentelor tactice.

Reclamă 4 / 0/3

„După ce am avut discuţia cu MM, chiar au fost nişte lucruri pe care nu le-am mai făcut aşa mult. Eu ştiu, poate am făcut 7-8-10 minute maxim tactic defensiv şi am făcut mai mult posesie.

Trebuie să faci lucrurile astea, părerea mea. Poate sunt unii antrenori care nu le fac, eu le fac şi le voi face în continuare. Asta nu înseamnă că e ok ce fac eu. Eu aşa gândesc”, a mai completat Nicolae Dică, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Nicolae Dică, gata să preia o echipă din Liga 1.

Nicolae Dică nu îşi mai doreşte nicio zi de vacanţă şi e gata să preia o echipă din Liga 1. Antrenorul care şi-a dat demisia de la FCSB a recunoscut că există interes pentru el dar că, pentru moment, nu a primit nicio ofertă concretă.

Dică a anunţat că interesul pentru el nu a venit de la „lanterna roşie”, CS Mioveni, care a obţinut o singură victorie în primele 18 etape.

„Nu știu, vedem. Nu m-au căutat cei de la Mioveni, deocamdată nu. Trebuie să mă gândesc foarte bine unde voi merge. Am antrenat deja o echipă şi pot antrena doar două echipe într-un an, aşa că trebuie să mă gândesc foarte bine unde voi antrena. Eu sunt genul de antrenor care vrea să antreneze mai mult, nu doar trei luni.

Se spune că Mioveni e foarte jos. Din punctul meu de vedere nu e diferenţă mare între echipe, între primul loc şi ultimul. Mioveniul a pierdut pe final cu Farul„, a declarat Nicolae Dică la orangesport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”