Închide meniul

Nicolae Dică, gata să preia o echipă din Liga 1. Mesaj pentru conducători: „Să vină cu o ofertă concretă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2022, 16:00

Nicolae Dică, gata să preia o echipă din Liga 1. Mesaj pentru conducători: „Să vină cu o ofertă concretă!

Nicolae Dică, gata să preia o echipă din Liga 1. Mesaj pentru conducători

Nicolae Dică, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Nicolae Dică nu îşi mai doreşte nicio zi de vacanţă şi e gata să preia o echipă din Liga 1. Antrenorul care şi-a dat demisia de la FCSB a recunoscut că există interes pentru el dar că, pentru moment, nu a primit nicio ofertă concretă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a anunţat că interesul pentru el nu a venit de la „lanterna roşie”, CS Mioveni, care a obţinut o singură victorie în primele 18 etape.

Nicolae Dică, gata să preia o echipă din Liga 1

Fostul tehnician al vicecampioanei României va analiza cu atenţie orice ofertă va primi.

Nu știu, vedem. Nu m-au căutat cei de la Mioveni, deocamdată nu. Trebuie să mă gândesc foarte bine unde voi merge. Am antrenat deja o echipă şi pot antrena doar două echipe într-un an, aşa că trebuie să mă gândesc foarte bine unde voi antrena. Eu sunt genul de antrenor care vrea să antreneze mai mult, nu doar trei luni.

Se spune că Mioveni e foarte jos. Din punctul meu de vedere nu e diferenţă mare între echipe, între primul loc şi ultimul. Mioveniul a pierdut pe final cu Farul.

Reclamă

Am avut nişte discuţii, aşa, din ţară. Am avut şi din străinătate, mi-au spus doar dacă vreau să merg şi le-am spus să vină cu oferta concretă şi discutăm, că aşa pe vorbe… În România, la 80% dintre echipe sunt oameni de-ai conducătorilor. E important ca oamenii care sunt la orice club să fie alături. Şi eu am fost secund cu Gâlcă„, a declarat Nicolae Dică la orangesport.

Gigi Becali îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB

Gigi Becali a anunţat ce antrenor îşi doreşte să numească. Patronul vicecampioanei României îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB. Omul de afaceri este convins că fostul căpitan al echipei sale este varianta ideală.

Finanţatorul roş-albaştrilor caută soluţii după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia. Antrenor interimar este Mihai Pintilii, dar acesta nu are licenţa PRO.

Reclamă 4 / 0/3

Becali s-a întâlnit, la Palat, cu atacantul care a adus în conturile lui FCSB nu mai puţin de 3 milioane de euro. Arabii de la Al Jazira i-au achitat clauza de reziliere. Gigi Becali îşi doreşte ca, la finalul contractului cu arabii, Florin Tănase să devină direct antrenor-jucător la FCSB.

O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și